Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már olyan, hogy hallottál...

Volt már olyan, hogy hallottál egy nagyon szép számot, s könnybe lábadt a szemed? Vagy esetleg sírtál rajta?

Figyelt kérdés
Nekem sokszor van ilyen,megnézem egy klippet,s ha elöször látom,s ha nagyon tetszik,könnybe lábad a szemem,kiráz a hideg,néha mig sirok is kicsit,persze örömömben,hogy mennyire csodaszép zene^^ Inkább komolyzene,elvont,vagy hasonlónál,vagy akár egy filmrészleten is:D

2012. júl. 4. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Megesik. Vannak elég hatásos klippek/zenék :)
2012. júl. 4. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. De nagyon ritka az a zene, ami meg tud ríkatni.
2012. júl. 4. 10:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Na,oké megnyugodtam:D köszi a válaszokat :)
2012. júl. 4. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Sokszor:D Én már talán túl sokat is sírok a zenéken/filmeken:D
2012. júl. 4. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Eddig egy volt ilyen. :)

Nightwish - Sleeping Sun

2012. júl. 4. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy lány, aki hegedült, de annyira szépen, hogy az nem zene volt, az több volt annál. Érezni lehetett, hogy a hegedű számára nem egy hangszer, hanem valami más, valami több, mintha élete, teste fontos darabkája lenne, és minden mozdulata arról árulkodott, hogy különleges kapcsolat van köztük és együtt ,egy csodát teremtettek. Megható élmény volt látni és hallani.
2012. júl. 4. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:

hát sok eset van

1. szép a dallama, megható

2. a klip hozzá megható

3. a dalszöveg megható

4. annyira szép zenének gondolod hogy megindít benned valamit

5. belemerülsz, és mély érzelmek törnek felszínre

velem még nem volt ilyen, csak meghatódás. de az rengeteg. de maga így hogy annyira tetszik egy zene hogy megríkat, ilyen még nem volt. pedig sírós fajta vagyok :D

2012. júl. 4. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
2012. júl. 5. 05:48
 9/9 wiwwien válasza:
2012. júl. 7. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!