Mit tegyek ezután?
Szerintem próbálj meg nem foglalkozni vele. Sokkal rosszabb tud lenni ha fogást találnak rajtad a cikizéssel, és ez csak úgy megy, ha foglalkozol a dologgal. Nem szabad elfelejteni h az ilyesmi megtörténik, legalább egyszer szerintem mindenkivel.
Ugyanakkor az ilyesmi helyzetekben gyakran eltúlozzák a parázást, nem kell aggódnod, lehet h másoknak fel se tűnt h többet ittál mint kellett volna. Vagyis lehet, h ha te sem foglalkozol ezzel, mások sem fognak.
Amúgymeg tényleg nem nagy dolog, ha egy társaság leül inni, elég kicsi az esélye h ne igyon valaki többet mint a többiek.
Nem kell itt semmit átvészelni.
Én képzeld el, legfiatalabbként melós partiba úgy berúgtam mint a csacsi, mindenkit felkeltettem táncoltatni, tök nagy parti kerekedett, viszont hazafelé a kocsiablakon hajoltam ki és integettem a fáknak, meg ilyesmi. Másnap mindenki megmosolyogta a történteket, én meg röhögtem velük.
Jó dolog ha tudsz magadon nevetni szerintem. Egy ilyen esetben is hasznos lehet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!