Mit tegyek ezután?

Figyelt kérdés
Nemrégiben volt 1 buli, ahol eléggé sikerült beitalozni. Nagyon szégyellem magam, hogy ez megtörtént és félek hogy másoknál emiatt nevetség tárgya lennék vagy megbélyegeznek emiatt. Nem szeretném ha máskor előfordulna ilyen, de hogyan vészelhetném át ezt az időszakot?
2012. okt. 20. 12:10
 1/2 anonim válasza:

Szerintem próbálj meg nem foglalkozni vele. Sokkal rosszabb tud lenni ha fogást találnak rajtad a cikizéssel, és ez csak úgy megy, ha foglalkozol a dologgal. Nem szabad elfelejteni h az ilyesmi megtörténik, legalább egyszer szerintem mindenkivel.

Ugyanakkor az ilyesmi helyzetekben gyakran eltúlozzák a parázást, nem kell aggódnod, lehet h másoknak fel se tűnt h többet ittál mint kellett volna. Vagyis lehet, h ha te sem foglalkozol ezzel, mások sem fognak.

Amúgymeg tényleg nem nagy dolog, ha egy társaság leül inni, elég kicsi az esélye h ne igyon valaki többet mint a többiek.

Nem kell itt semmit átvészelni.

Én képzeld el, legfiatalabbként melós partiba úgy berúgtam mint a csacsi, mindenkit felkeltettem táncoltatni, tök nagy parti kerekedett, viszont hazafelé a kocsiablakon hajoltam ki és integettem a fáknak, meg ilyesmi. Másnap mindenki megmosolyogta a történteket, én meg röhögtem velük.

Jó dolog ha tudsz magadon nevetni szerintem. Egy ilyen esetben is hasznos lehet. ;)

2012. okt. 20. 12:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Eléggé bedurvult, nem csak én ittam túlzottan, viszont én annyira szégyellem, hogy másra nem bírtam gondolni. Köszönöm a válaszod:)
2012. okt. 20. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!