Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy szerezzek barátokat? 20f

Hogy szerezzek barátokat? 20f

Figyelt kérdés

Régen elvoltam egyedül, de mostanában már nagyon nem. Igazándiból egy barátnőre vágyom legjobban, de szerintem jobb lenne, ha előbb barátkoznék.

Az a gondom, hogy nem tudok rendesen beszélni az emberekkel úgy, mint pl a szüleimmel vagy a húgommal :(

Nincs semmi téma... Beszélünk egy kicsit, aztán nem tudom folytatni a beszélgetést, nem tudom, hogy mit mondjak.

Egyetemre járok, kollégiumban vagyok.

2012. okt. 18. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ha akarsz megtaníthatlak barátkozni én 20f
2012. okt. 18. 22:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem légy segítőkész és poénos akkor biztos találsz barátokat. 1.-ő voltam.
2012. okt. 18. 22:39
 3/14 A kérdező kommentje:
inkább csak írd le
2012. okt. 18. 22:39
 4/14 anonim ***** válasza:
(INKÁBB CSAK ÍRD LE???) BOcs de személyesen nemeakartam találkozni veled . biztos félre értettél.
2012. okt. 18. 22:41
 5/14 A kérdező kommentje:

Ja jólvan... :D

De akkor hogy tudnál megtanítani barátkozni?

2012. okt. 18. 22:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Úgy hogy leírom.
2012. okt. 18. 22:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Akkor írd már le b@szki :D
2012. okt. 18. 22:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Légy nyitott minden témában, ne legyél soha zavarban és poénkodás is sokat segít szerintem a barát vagy a csaj szerzésben.

Többet sajnos nem tudok erről írni.

2012. okt. 18. 22:56
 9/14 A kérdező kommentje:

Zavarban sosem vagyok, az az érzés kihalt belőlem :( :)

A poénkodás meg nem megy, mert tényleg nem jut eszembe semmi :(

Humorérzékem az van, tudom... csak nem tudom előhozni

2012. okt. 18. 23:13
 10/14 anonim ***** válasza:
pedig a ha kollégiumban nem megy akkor máshol csak még nehezebb... Ott a legkönnyebb mivel rengeteg veled egykorú vesz körül. Mindenképp az önbizalmaddal van baj, ezen próbálj meg változtatni hogy hidd el Te is egy szórakoztató ember vagy.... Nem kell neked lenni a társaság központjának mert a legtöbb ember nem is oylan tipus, de valószinűleg mivel Te nem nyitsz és falat épietettél magad köré igy mások nem tudnak veled mit kezdeni. Kezd a nyitást a szobatárs, csoporttárak felé, ha ök mennek valahova menj Te is velük. Adj időt magadnak amig feloldódsz nem baj ha rögtön nem meséled el az egész életedet, de ha épp olyan a téma szólj hozzá, mondd el nyugodtan a véleményedet. Gondolom jó sok bulizás iszogatás van, társulj Te is az alkohol hátha segít kicsit ellazulni. Persze nem azt mondom idd le magad a sárga földig de kicsit jól jön hogy könnyebben feloldódj.
2012. okt. 19. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!