Szerintem légy segítőkész és poénos akkor biztos találsz barátokat. 1.-ő voltam.
2012. okt. 18. 22:39
3/14 A kérdező kommentje:
inkább csak írd le
2012. okt. 18. 22:39
4/14 anonim válasza:
(INKÁBB CSAK ÍRD LE???) BOcs de személyesen nemeakartam találkozni veled . biztos félre értettél.
2012. okt. 18. 22:41
5/14 A kérdező kommentje:
Ja jólvan... :D
De akkor hogy tudnál megtanítani barátkozni?
2012. okt. 18. 22:45
6/14 anonim válasza:
Úgy hogy leírom.
2012. okt. 18. 22:47
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor írd már le b@szki :D
2012. okt. 18. 22:51
8/14 anonim válasza:
Légy nyitott minden témában, ne legyél soha zavarban és poénkodás is sokat segít szerintem a barát vagy a csaj szerzésben.
Többet sajnos nem tudok erről írni.
2012. okt. 18. 22:56
9/14 A kérdező kommentje:
Zavarban sosem vagyok, az az érzés kihalt belőlem :( :)
A poénkodás meg nem megy, mert tényleg nem jut eszembe semmi :(
Humorérzékem az van, tudom... csak nem tudom előhozni
2012. okt. 18. 23:13
10/14 anonim válasza:
pedig a ha kollégiumban nem megy akkor máshol csak még nehezebb... Ott a legkönnyebb mivel rengeteg veled egykorú vesz körül. Mindenképp az önbizalmaddal van baj, ezen próbálj meg változtatni hogy hidd el Te is egy szórakoztató ember vagy.... Nem kell neked lenni a társaság központjának mert a legtöbb ember nem is oylan tipus, de valószinűleg mivel Te nem nyitsz és falat épietettél magad köré igy mások nem tudnak veled mit kezdeni. Kezd a nyitást a szobatárs, csoporttárak felé, ha ök mennek valahova menj Te is velük. Adj időt magadnak amig feloldódsz nem baj ha rögtön nem meséled el az egész életedet, de ha épp olyan a téma szólj hozzá, mondd el nyugodtan a véleményedet. Gondolom jó sok bulizás iszogatás van, társulj Te is az alkohol hátha segít kicsit ellazulni. Persze nem azt mondom idd le magad a sárga földig de kicsit jól jön hogy könnyebben feloldódj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!