Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi életed legnagyobb tévedése?...

Mi életed legnagyobb tévedése? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Olyat amit életed végéig bánni fogsz?
2009. aug. 7. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Hát nem írnám le részletesen,de van(vagyis volt)nagy tévedésem!

De nem biztos,hogy azt életem végéig bánni fogom...

2009. aug. 7. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy X év X nap X óra X perckor nem kocsival, hanem gyalog mentem vásárolni, és így az utcán belefutottam egy régi szerelmembe. A kapcsolat újra kezdődött, csakhogy olyan lett, hogy az életemnek ettől kis híján vége lett...
2009. aug. 7. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
van, de lehet, hogy lesz rosszabb is és akkor kiderül, hogy a mostani nem is a legnagyobb tévedés
2009. aug. 7. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

az,hogy voltam olyan eszement,hogy szerelmes voltam egy balfékbe,aki átejtett,és mivel az első szerelmem volt,teljesen tönkre tette a fiúkról kialakított gondolataimat,illetve,a magánéletem..

szóval,igen van olyan,amit bánok..

2009. aug. 7. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Én nem bánok semmit.

Mármint sokminden volt az életemben, főként rossz, elhanyagolt gyerekkor, kövérség, csúfolódás, depresszió, fizikai és nemi erőszak, korai gyerekszülés (ez nem a rossz, hanem a különleges és számomra nagyon is jó kategóriába tartozik:) )

Mégis, ha csak egy napomat is másként éltem volna át, főként, ha az különleges, megbánható, akkor nem magam lennék, hanem valaki más.

Hisz az életünk állomásai, a jó és a rossz tesznek olyanná, amilyenek vagyunk.

2009. aug. 7. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Életem végéig bánni fogom, hogy amikor a szerelmem és a barátom között választanom kellett, a szerelmemet választottam.
2009. aug. 8. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak írom: ez valóban hiba volt, nálam is volt ilyen helyzet, a párom nagyon féltékeny volt egy jó barátomra, és elkezdett ez miatt veszekedni velem. Én pedig megmondtam, hogy nem fogom a többéves barátságot felrúgni miatta, ha neki nem elég az, hogy a barátommal sosem feküdtem le és nem is fogok, mégsem tudja elfogadni, akkor szépen ki lehet menni az ajtón és nem kell jönni többet. A barátommal akkor sem lesz közelebbi kapcsolat, ha ő elmegy, akkor sem, ha marad. Mondanom sem kell, maradt, annyira hogy onnantól kezdve teljesen megváltozott, pozitív irányban. Úgyogy örülök, hogy nem adtam fel miatta a barátságot.
2009. aug. 8. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!