Talán tényleg papi lenne a hivatásom?
Figyelt kérdés
Kicsit hosszú leszek XDDD
Szóval, az eddigi életem:
Nagyon sikeres voltam a csajoknál, mivel jók voltak a szociális készségeim. Jól tudtam szónokolni, minden helyzetben feltaláltam magam stb. Jó voltam történelemből és vallásból, márc 15-én, vagy az ilyen alkalmakkor engem kértek fel szavalni stb.
Viszont pár hete minden megváltozott. A barátnőm dobott, hiába próbáltam csajozni, valahogy sehogy sem a régi már. Az élet általános dolgai sem mennek már rendben. Tehát... mivel amúgy is vallásos vagyok, úgy gondoltam, ez egy jel lehet Istentől arra, hogy legyek pap.
Vallásos vagyok, akinek meg tetszik, az ne adjon választ a kérdésre. Csak értelmes válaszokat szeretnék.
17/F
2012. okt. 17. 20:02
1/4 anonim válasza:
Pár hét az kevés! Hosszabb idő alatt alakul ki az emberben az elhivatottság érzése.
2/4 anonim válasza:
Erdkes amit irtal. Szerintem tartsd tarsolyban a papi hivatast, es majd meglatod hova fejlodik a dolog, mire dontend kell. Az egyik jo ismerosom kozepiskola utan papi palyara akart lepni, de a szulei nem engedtek, mert ugy gondoltak, hogy eretlen a 18 eves dontese. Igy elment tori szakra a szegedi egyetemre. Itt ismertem meg. Diplomazas utan elment a papneveldebe. Az alatt az 5 ev alatt mar felnottebb fejjel tudott igy donteni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is jó jel, és szerintem is várj még vele. Mindenesetre jó papra mindig szükség van, és az írásod alapján belőled az lenne.
4/4 anonim válasza:
A pár hét tényleg semmi, fel kell dolgoznod, ha azután is igy gondolod még akkor meg lehet vele próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!