Mit tegyek? Talán tényleg baj van velem? (lent)
Bocsi, ha rossz kategória...
Éppen egy folytatásos regényt írok, most írom a 2. részét. A regény alapszereplői között nagy a vonzalom, két nő a főszereplő, de nem leszbikusak! NA a lényeg az, hogy ezt a könyvet (az elsőt) elolvasta az egyik osztálytársam és szerinte azok. Nem akartam, hogy elolvassa... nekem az írás csak egy hobbi pont ezért "álnéven" írok és nem igazán szoktam másoknak mutogatni. Az osztálytársam viszont addig szekált, hogy oda adtam neki... Mivel a történet a középsuliba játszódik ahova most is járok Ő (az osztálytársam) azt állítja, hogy én vagyok a főszereplő és leszbi vagyok... Engem nem igazán érdekel az, hogy ő mit gondol mert nem vagyok az!(2 éve boldog párkapcsolatban élek) Ami viszont zavar az a többiek véleménye... mivel elég pletykás a suli ez a dolog elég hamar elterjed :S Ez már azért elég zavaró lenne... főleg,ha eljut egy tanárhoz is...
/ Ha az egyik szünetben tüsszentek egyet akkor a következő szünetbe az iskola végén már arról beszélnek, hogy mekkorát fingottam/ Szóval elég egy sz@rkavarós iskola... Az utolsó évem és nem szeretném, ha ez elrontaná...
Mit tudok tenni, hogy ez ne terjedjen el? Vagy akár már most iratkozzak ki amíg nem késő/ amíg a tanárok nem hallották a pletykát?
(Soha többet nem hagyom senkinek, hogy elolvassa a regényemet, inkább név nélküli maradok mitsem ilyeneket terjesszenek)
Az iskolatársnőd a barátságról még nem hallott? Mert két nő között, ha vonzalom van, vagyis szimpatikusak egymásnak, de nem leszbik, akkor valszeg barátnők.
Talán a regényedben nem volt túl szerencsés a két főszereplő közötti viszony árnyalása, emiatt félreértette az osztálytársad.
Egyébként meg mondd neki azt, hogy rossz az, aki rosszra gondol.
Hidd el, a tanárokat nem érdeklik a pletykák. Az ilyen kis butaság meg aztán pláne nem.
Köszönöm a válaszokat!
Ezt a hetet túléltem... eddig nem volt nagy visszhangja a dolognak. Ugye minden csoda 3 napig tart... remélem ez sem lesz hosszabb!
Eddig csak egy-két megjegyzést kaptam. Az is inkább jóindulatú volt (elakarták olvasni a könyvet...). Csak tényleg az aggaszt, hogy elég pletykások a tanárok is... tudom, nekünk is mindig elmondanak mindent amit hallottak és általában a fele se igaz.
Ha a következő hetet túlélem akkor nem lesz gond!
Tényleg nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!