Ebben a pillanatban hogy érzed magad?
Figyelt kérdés
Ha belenézel a tükörbe, akkor szépnek látod magad? (Ebben a pillanatban..) Van önbizalmad??2009. aug. 7. 10:36
1/14 anonim válasza:
nem igazán,most ébrettem föl.....zal leginkább egy támadó menyétre hasonlítok:D
3/14 anonim válasza:
fantasztikusan,mert végre jó az idő(:
sz.rul,mert megvan a havibajom:(
4/14 anonim válasza:
Köszi kérdésed... nagyon jól érzem magam... bár, ha tükörbe néznék, akkor biztos az lenne az első gondolatom, hogy meg kell fésülködnöm :-D
5/14 anonim válasza:
Nos, lássuk: no smink, nem túl szép arcbőr, kövérség a köbön, nem látom, hogy fogytam volna, pedig széthajtom magam, de legalább az infraszauna látszik. Kissé ki vagyok égve, tegnap tropa lett a szerdán vásárolt telóm és a KRESZ-vizsgán is megbuktam, 2 ponton múlt :S Szóval rossz közérzet, és még epilálni is kéne. Most, hogy belegondoltam ezekbe, még rosszabb a kedvem. Önbizalom nulla :S
7/14 anonim válasza:
rosszul
fáj a gyomrom,havi baj,emiatt a hasam is görcsöl
nem bírok enni
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi hogy válaszoltatok!!! :)
Hát.. Ebben a pillanatban nem érzem túl jól magam mert már 4 hete torokgyulladásom van és ma még lázas is voltam.. Szóval a kedvem eléggé gáz.
De ha belenézek a tükörbe olyan vicces alak tekint rám, hogy egyből jobb kedvem lesz!! :D
2009. aug. 7. 20:12
9/14 anonim válasza:
Egészen addig a pillanatig jól érzem magam, amíg nem kell tükörbe néznem.
10/14 anonim válasza:
Na na van akinek nincs mivel néznie sem! Tessék pozitivnak lenni, mindenben van valami jó azt kell észrevenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!