Hogyan tudnék népszerű lenni?
Szóval 14 éves lány vagyok, kissé zárkózott, vagyis nem, csak inkább kevés az önbizalmam, ezért az osztályban visszahúzódónak tartanak, akik nem ismernek.(6osztályosba jöttem, tehát ez 7.-ben volt) Minden a gazdag, nagymenők körül forog, mindenki ismer mindenkit, a felsőbb évfolyamokról is, myvipen írosgat mindenki hogy jól nézel ki puszi stb. a képekhez :/... És olyan rossz, hogy tudom, hogy jóba lennék néhánnyal, ha megismernének, de nem tudom mit tegyek :S
ps.: ne értsetek félre, nem az van, h mindenki utál, meg lenéz:D, csak csak egy pár barátom van, akiket pl. fel tudok hívni...
hali!
menj el táncolni tanulni vagy tollasozni ahol sok embert ismerhetsz meg:)
Pont ilyen helyzetbe voltam. Hatosztályosba mentem, de csak így négy év után jöttem rá hogy mit kellett volna csinálnom.
A legtöbbje csak azért olyan amilyen, mert a többiek így hatnak rá. Egyedül normális lesz. Na azokat az embereket kell kiszelektálni, akik a te hatásodra normálisak lesznek :D Tudom hülyén hangzik, de így van. És akkor ők előbb-utóbb úgyis bevisznek az ő társaságukba, és ott még több embert megismersz. meghát akárhogy lehet, pl elkéred valakitől a leckét és akkor már rögtön van miről beszélni.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!