Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék népszerű lenni?

Hogyan tudnék népszerű lenni?

Figyelt kérdés

Szóval 14 éves lány vagyok, kissé zárkózott, vagyis nem, csak inkább kevés az önbizalmam, ezért az osztályban visszahúzódónak tartanak, akik nem ismernek.(6osztályosba jöttem, tehát ez 7.-ben volt) Minden a gazdag, nagymenők körül forog, mindenki ismer mindenkit, a felsőbb évfolyamokról is, myvipen írosgat mindenki hogy jól nézel ki puszi stb. a képekhez :/... És olyan rossz, hogy tudom, hogy jóba lennék néhánnyal, ha megismernének, de nem tudom mit tegyek :S

ps.: ne értsetek félre, nem az van, h mindenki utál, meg lenéz:D, csak csak egy pár barátom van, akiket pl. fel tudok hívni...

2009. aug. 7. 02:33
 1/4 anonim válasza:
100%

hali!

menj el táncolni tanulni vagy tollasozni ahol sok embert ismerhetsz meg:)

2009. aug. 7. 02:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pont ilyen helyzetbe voltam. Hatosztályosba mentem, de csak így négy év után jöttem rá hogy mit kellett volna csinálnom.

A legtöbbje csak azért olyan amilyen, mert a többiek így hatnak rá. Egyedül normális lesz. Na azokat az embereket kell kiszelektálni, akik a te hatásodra normálisak lesznek :D Tudom hülyén hangzik, de így van. És akkor ők előbb-utóbb úgyis bevisznek az ő társaságukba, és ott még több embert megismersz. meghát akárhogy lehet, pl elkéred valakitől a leckét és akkor már rögtön van miről beszélni.

Remélem segítettem :)

2009. aug. 7. 05:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el Meg Cabot: Hogyan legyünk népszerűek c. könyvét, egész jó tanácsok vannak benne.
2009. aug. 7. 11:54
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2009. aug. 7. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!