Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti szerettek Budapesten élni?...

Ti szerettek Budapesten élni? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
(én imádok :D)
2012. okt. 14. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem szeretem...sőt. Méghozzá a lepukkant utcák, a kosz, a szmog, az eluralkodó szürkeség, a rosszabb környékek rosszarcú emberkéi és főként a közlekedés miatt. Kocsival 20 percre lakom az iskolámtól, a BKV meg egy olyan csodálatos dolog, hogy konkrétan másfél órát kell zötykölődnöm mire beérek 3-szoros átszállással. És ezt akkor úgy mondom, hogy én egy jobb környéken lakom.
2012. okt. 14. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Én szeretek Budapesten élni. De igaz, vannak hátrányai is.

A Bkv sz@r, koszos, kutyakakis utcák, rossz arcok bárhol bármikor előkerülhetnek akik beléd kötnek. De azért előnyei is vannak: sok itt az ember, és el tudsz vegyülni.

Sokkal több üzlet van, bárhova be lehet ülni persze ha van az embernek pénze, közelebb vannak a kiránduló helyek, több a munkalehetőség... Én azért jobban szeretek Pesten élni. Sokkal jobb itt minden, persze külsőbb kerületben jobb lehet lakni, mint a belvárosban. És igazán nem is muszáj mindig a belvárosban lenni.

2012. okt. 15. 09:10
 3/4 anonim ***** válasza:

a neon fényes pesti utcáknál nincs is jobb. Mindig szerettem a nagyvárosokat. BKVt nem kötelező használni, a város szép,a rossz arcú emberek meg nem zavarnak,amíg nem kötekednek,ha kötekednek,akkor meg elverem őket :D

Összegezve, Imádom Budapestet

2012. okt. 15. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

sosem értettem, hogy szeretheti valaki ezt a fertőt

1 pozitívum van benne, hogy nem halsz éhen akkora eséllyel itt, mint egy eldugott kisfaluban, ahol a cigányok szétlopják a termésed

2012. okt. 15. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!