Szerettek Budapesten élni? (bocsi a kat. ért :D)
Én nem lakok Budapesten, de ha ott laknék nem szeretnék ott élni.
voltam ott többször, tele van a város kéregetővel és olcsó emberekkel, túristákkal ingyenélőkkel. Nem vagyok ezekre kíváncsi, azt hiszik a pestiek hogy körülöttük forog a világ, pedig ők is ugyanolyan parasztok mint a vidékiek.
Belvárosban semmiképp nem laknék, éjjel nem mernék kimenni az utcára. Kicsit a szélén lakok Pestnek,de szeretem. Minden közel van,sok a park és a zöld terület, ja és bármelyik kisboltban kiadják a cigit. Falun ezt elfelejthetem.
Amit nem szeretek, az a panel. Szívesebben laknék kertes házban.:)
17/l
"bármelyik kisboltban kiadják a cigit".....:D
Halleluja, főváros, ez az érv überelhetetlen.....:)
3 évig éltem a IX. kerület egy jó kis lepusztult részén. Éjjel nem volt nyugalom, nappal pedig nem mehettél végig az úton úgy, hogy legalább 3 cigus ne kötött volna beléd.
Szóval ezt a részét nagyon nem szerettem.
De a suli az V. kerben volt, és ott szerettem lenni. Reggel bementem, és későn este mentem vissza a koliba.
Egy idő után azért besokalltam Pesttől, és baromi erőszakos ember lett belőlem. :) Szóval vágytam már nagyon haza, a kisvárosomba.
Itt jobb élni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!