Szereintetek jó Budapesten élni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 19:39
1/8 anonim válasza:
Semmi pénzért nem élnék Pesten.
2/8 anonim válasza:
Hát van jó meg rossz oldala is. Jó hogy sok áruház, boltok, szórakozó egységek vannak. Rossz oldala hogy koszos, büdös, és smogos.
5/8 anonim válasza:
Ha nagyobb lenne a tisztaság(pl aluljárók), nemcsak igérgetnék a fejlesztéseket, és nem lenne ennyi tahó tetü ember, akkor szeretném. Alapvetően pedig szeretem a belvárost, mert szép. De másért nagyon nem...
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a komikat:)
2010. ápr. 2. 16:04
7/8 anonim válasza:
nem BP-n élek hanem Szegeden de kb. minden 2. héten megyek fel Budapestre, rokonokhoz/barátokhoz. Budán 100% hogy jó élni de Pest... 1-2 ismerősöm már árulja a lakást hogy vidékre költözhessen. Előnye hogy sok a pláza, bolt, szórakozó hely. Szinte bármit megkaphatsz amit akarsz. Összességében sztem nem rossz - de ezt csak így külső szemlélőként állítom -
8/8 anonim válasza:
Sajnos én Miskolc mellett lakok egy kisvárosban és mégis ritkán járok be Miskolcra nyáron vagy bármikor (csak suliba) és sajnálom hogy ezért az én fiatalkorom csak félig teljes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!