Miért nevetnek rajtam?
"Ezt én sem értem,nem szlovák,román vagy egyéb állatfajból valóak a felmenőid és kinevetnek.
Ilyenek a fiatal idióták.."
pontosan mit is értesz az alatt, hogy "állatfaj"? Te mit szólnál, ha rád mondanák ezt? Nem esne jól, vag talán igen...? Nem hiszem. Úgyhogy szerintem Te se bánts másokat.
Kedves Kérdező! Nem ismerjük az osztálytársaidat. Nekem is volt egy osztálytársam, aki minden olyan dolgon elkezdett nevetni, ami nem volt vicces (pl. mondtam, hogy éhes vagyok, erre elkezdett vihogni. A többiek pedig elkezdtek vihogni azon, hogy ő vihog). Nem biztos, hogy Téged nevettek ki, sőt! Semmi vicces nincs benne, hogy német a családod. Nem tudom, de szerintem a nevetésüknek semmi közük nem volt a családodhoz.
Mert az általáos iskolások ilyenek, VALAMIN nevetnek, amin semmi értelme nevetni... Még nem tűnt fel??? Semmi jelentősége.
Gyerekek fejében annyi fura dolog van. Pl. lehet, hogy nemrég látott egy háborúban játszódó filmet, ahol olyan mondatok hangoztak el, hogy "Jönnek a németek!". Vagy a Zimmer Feri című komédiát látta, ahol a német túristák (is) viccesek... Érted, ugye? Egyéni élménye alapján eszébe jutott arról a szóról, hogy "német", valami vicces. Vagy minden ok nélkül.
Egyébként engem 30 éve egyenesen nácinak tituláltak német származásom miatt. Hasonlóan okos gyerekek voltak...
Szóval, ne izgasd magad, ilyen az ált.isk., ez is elmúlik...
kedves második válaszoló, MI A BAJOD A SZLOVÁKOKKAL?
az én dédapám lengyel származású volt, majd Szlovákiába költöztek igy lettek szlovákok, lejjebb költöztek a határhoz, igy lettünk mi magyarok.
Nem kell senkit sem elitélni azért ahonnan származik.
Kedves kérdező, ne figyelj ezekre az osztálytársaidra, Te tudod, hogy kik voltak az elődjeid, de ők nem.
engem is csesztettek ma a semmiért
és nem tudtam, hogy most mi van hát.... van ilyen néha :D
szerintem utána már abbahagyják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!