Kibeszélnek, nevetnek rajtam, hogyan kezeljem?
Figyelt kérdés
1-2 napja kezdődött, hogy hallottam egy kétszer hogy mondogatnak rólam valamit osztálytársaim, egyszóval kibeszélnek. Manapság meg már tökre olyan érzésem van, hogy mindenhol engem beszélnek ki. Mindig azt hiszem, hogy rólam, van szó, amiről tudom, hogy nem minden esetben, de azért néha tényleg rólam folyik a szó. Emiatt nem akarok elmenni másik suliba, mert vannak jó barátaim is akiket nem szeretnék otthagyni. Nem sokan pletykálnak rólam, de vannak páran olyan 5-6 ember. Mit tegyek? Visszaszóljak nekik? (Amit úgyse mernék és sztem nem lenne jó ötlet) Vagy hagyjam őket a fenébe, és ne foglalkozzam velük? Néha elég nehéz nem odafigyelni, de amikor meghallom hogy rólam van szó kicsit rosszul esik :/ Gimnazista vagyok.2011. nov. 21. 13:19
1/4 anonim válasza:
Vannak emberek akiknél mindenki sorra kerül, szerencsés eset ha nem a szemedbe mondják. A kötekedőkkel légy távolságtartó.
3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni, annyira sajnálatra méltóak. De nyugodtan meg is mondhatod nekik a véleményedet. Volt, hogy én is megtettem, pletykázós felnőttekről volt szó, nálam jóval idősebbekről, az egész helyzet nagyon gáz volt... Minden esetre kikértem magamnak. Csak néztek.
Nem, sulit ne válts, így felkészülsz az életre, mert mindenhol vannak barátok is, meg hülye pletykások is. Az ember aztán szépen körülveszi magát a barátokkal, és nem törődik a pletykafészkekkel. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!