Kinek van még ki a töke az egész élettel úgy ahogy van?
Figyelt kérdés
Én már be sokaltam,a sok hülye ember,a pénz,meg a néha agyat felbaszó szülők,meg még sorolhatnám,én már azt sem bánnám ha reggel nem kelnék fel,mert többé nem lenne gondom.2012. okt. 9. 13:54
11/13 A kérdező kommentje:
Ja ha a szíved jó indulattal van teli úgy át dobnak a palánkon meg ott használnak ki ahol csak tudnak,tapasztalat,mert nem elég ha te jó indulatú vagy,én pl szeretek mindenkinek segíten most tök mindegy miben,de aztán általában sosem kapom vissza.
Elvégre is igazad van a másodikban is ha éhen halok attól pl még lehetek boldog,boldogan is éhen lehet halni :)
2012. okt. 11. 12:21
12/13 anonim válasza:
Sajnálom,hogy nem értünk egyet és őszíntén remélem,hogy majd egyszer megváltozik a véleményed és boldog leszel!:)
13/13 anonim válasza:
És hidd el egyszer vissza fogod kapni!Mindig azt kapod vissza az élettől amilyen Te voltál,csak ne keseredj el a sok kudarc és csalódás miatt! Koncentrálj arra,hogy hogyan maradj továbbra is jó,segítőkész ember még akkor is ha nehéz és elveszíted a motivációdat. Biztosan vannak pozitívumok is az életedben. Akkor derül ki,hogy igazából milyen ember valaki amikor kilátástalannak tűnnek a dolgok. Ne haragudj ha felidegesítettelek azokkal amiket írtam,biztos közhelyesen hangzik meg bölcselkedően,de csak segíteni szerettem volna.Nem vagyok mindenttudó,de azt tudom,hogy nem szabad elveszítened a hitedet az világban,az emberekben azért mert sokszor vágtak már át. Tudom,mondani könnyű.Mondani tényleg könnyű,baromira nehéz megtartani a hitet egy ilyen világban,de muszáj próbálkozni különben még elviselhetetlenebb lesz. sok szerencsét!És nem mondtam,hogy halj éhen boldogan,de persze könnyebb a cinizmus mögé bújni ,mint komolyan elgondolkoni az idézet valódi jelentésén;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!