Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek van még ki a töke az...

Kinek van még ki a töke az egész élettel úgy ahogy van?

Figyelt kérdés
Én már be sokaltam,a sok hülye ember,a pénz,meg a néha agyat felbaszó szülők,meg még sorolhatnám,én már azt sem bánnám ha reggel nem kelnék fel,mert többé nem lenne gondom.
2012. okt. 9. 13:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem is elegem van! Csoportos öngyilkosság?:D
2012. okt. 9. 14:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha az élet arról szól, hogy megéljük az elénk kerülő problémákat, akkor az öngyilkosság nem megoldás - noha nem tiltja természeti törvény, de valószínű később újra találkozol ezekkel a dolgokkal, amiktől most egy huszárvágással megszabadulnál...
2012. okt. 9. 14:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Ilyen az élet. Ezekkel meg kell birkózni és ne feledd, hogy mindig lehet rosszabb is. Aki nem bírja, az elbukik így vagy úgy!
2012. okt. 9. 14:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Az én dilemmám pl az hogy akit szeretek az nem szeret engem, s ez azt jelenti, hogy nem lesz itt soha családom, soha nem olvashatok majd mesét a gyermekemnek, ha ez nem változik meg, és a kérdés az, hogy akkor mi értelme annak, hogy itt vagyok?

Azt nem tudom holnap élek-e még, nem üt-e el egy autó pl, de azt biztosan tudom, hogy amíg itt vagyok, addig nekem nem lesz más rajta kívül, mert nekem Ő az..

Szóval nem egyszerű, és még vár pár évtized itt...

2012. okt. 9. 14:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Én tudok olyan embert aki egész életét kiskora óta végig dolgozta még most idősen is kell neki de nem érti akkor mi a francnak él ha ki sem tudta használni az életét,és még hányan vannak így sőt mivel a gazdag ember aki azt csinál amit akar kevesebb ezért sokszor több ember van aki csak szenved az életében és abban reménykedik hogy egyről a kettőre jut,de hiába csinál akármit is az élete csak telik de minek is él
2012. okt. 9. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Az élet a legtöbb embernek sima rabszolgaság. Ha végignézel bárhol ahol sok mber van, látod a szomorú, megtört arcokat. Az emberek a legtöbb időt munkával töltik, amit nem szeretnek, amiből ráadásul rosszul élnek. Ebbe végül mind lelkileg, mind egészségileg és testileg belerokkannak. Majd meghalnak. Ennyi röviden.

Egy átlag ember a társadalomban egy olcsón güriző állatként van kezelve a felsőbb hatalmak által. Az embert egész élete folyamán átverik a saját országának vezetői, a cégek, sokszor még az orvosai is hazudnak neki és mérgező dolgok vannak eladva neki minden téren, a nagyobb érdekcsoportok (gyógyszergyártók, multicégek) profitja érdekében.

A legfelsőbb érdekcsoportok (politika, reklámok, cégek, TV, szórakoztatóipar, gyógyszeripar) az átlag emberre pusztán egy anyagilag lehúzható, kizsigerelhető, agyon dolgoztatott hülye buta állatként tekintenek, akiből igyekeznek minél több hasznot kihúzni.

Erre előbb-utóbb a legtöbb ember rájön, de már nagyon későn. Amire az ember idős korára rájön, az az, hogy az élete ebből állt:

Gürizett egy olyan melóban, amit nem szeretett, és alig élt meg belőle, vagyis lelkileg és testileg is tönkrement.

Erre rájönnek az anyagi gondok.

Erre rájön az anyagi gondok és a szűkös élet miatti rossz táplálkozásból fakadó egészségügyi problémák, gyógyszerek, esetleg munkahelyvesztés stb.

Erre rájönnek a párkapcsolati, házassági, gyereknevelési problémák.

Az élet más területein lévő versengés, csalódások, bánat, szomorúság, álmok szertefoszlása.

Így hát érthető miért ilyen sok a gyógyszerfüggő, depressziós, alkoholista, öngyilkos.

2012. okt. 9. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ezzel NEM öngyilkosságra akarok senkit bíztatni! Azért írtam le ezeket, mert ha valaki ezt minél előbb észreveszi, annál jobban tud ezek ellen tenni, egy boldogabb, egészségesebb életért.
2012. okt. 9. 17:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon...
2012. okt. 9. 18:44
 9/13 A kérdező kommentje:

tegnap 17:24

Na ez igen le írtad az egész lényeget,ez nem semmi de sajnos teljes mértékben igaz amit leírtál :(

2012. okt. 10. 12:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem azzal van tele a tököm,hogy az emberek nem képesek belátni,hogy az élet nem fenékig tejfel. A világ telis tele van rossz/gonosz dolgokkal,nehézségekkel,buta és kegyetlen emberekkel. DE ugyanúgy van benne szépség és jó emberek. Ha csak az élet negatív részével foglalkozol ,ahelyett hogy a lehetőséget látnád minden egyes napban ,ne csodálkozz,hogy semmi kedved reggelenként felkelni. Linkelek neked két idézetet,hogy legyen min gondolkodnod:

"Tudod, a világ a szívünkben tükröződik. Akinek a szíve gyanúval és negatív érzésekkel van tele, az mindenhol csalókkal fog találkozni. De akinek a szívét jóindulat tölti el, az a világon mindenhol barátságos emberekre talál."

“Az ember nem az adott körülmények, hanem az általa választott hozzáállás folytán boldog.”

2012. okt. 11. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!