Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Nincsenek barátaim..

Mit tegyek? Nincsenek barátaim..

Figyelt kérdés
Nem járok el sehova, csak néha moziba de amúgy semmi extra.Nem tudok egy jót beszélgetni senkivel, nincs akinek elmondhatnám a bajaimat, akivel pletyizhetnék,röhöghetnék,egész este fenntlennék,hülyülnék,leruccannék egy hétvégére valahova, akivel megoszthatnám a titkaimat, aki a barátnőm lenne:(Nem érzem magam rossz fejnek, de valahogy mégsem sikerült barátságot kötnöm senkivel.Pedig szeretnék.De nagyon.Nem az a típusú lány vagyok akit csak a pia és a cigi hoz lázba.Inkább hidegen hagynak.Szeretnék már kimozdulni itthonról, de mivel egyedül vagyok, nem tudok mit csinálni.Az osztályomban mindenkinek meg van már a bandája, nekem csak egy rémidegesítő "barátnő" jutott aki sose jön el velem sehova, mindíg lemondja ha megbeszélünk egy programot, és még közös témánk sincs.Egy csomószor nem is vagyok vele őszinte mert nem érzem a barátomnak.Irigylem azokat, akik megtalálták a barátaikat.Hát ez a nagy helyzet!Segítsetek kérlek:(
2009. aug. 5. 18:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szívesen beszélgetek veled ha megadod az msn címedet.
2009. aug. 7. 21:14
 12/19 anonim válasza:
szia =))) én egyik válaszoló sem vagyok, viszont szívesen segítek nekd lelkileg ^^ de tényleg =)) Haraise.Giotin@gmail.com vegyél fel ha akarsz, viszont megkérlek h majd mondd el h innen vagy mert van h mások is felvesznek és nem akrlak összetéveszteni valakivel =D rendes embernek tűnsz, megérdemled h rendesen bánjanak veled, és RESPECT h nem vagy züllött ember mert sokan azok lesznek ha nincs senkijük..ígyhát marad a pia.. de örülök h nem vagy ilyen, már ha nem vagy iylen mert gondolom nem =D na jól elmondtam XD =) majd kiöntheted a lelked segítek ha tudok, eddig mindenkin tudtam =) további szépnapot
2009. aug. 18. 02:43
 13/19 anonim ***** válasza:
én segíteni akartam meg beszélgetni és este volt amikor beszéltünk és mennem kellett írtam, h besz még csak most mennem kell....és most néztem a partnerlista-karbantartót, hát köszi, h letöröltél így nem igen lesznek barátaid
2009. aug. 18. 16:58
 14/19 anonim ***** válasza:

utolsónak: hát az szép...

kérdezőnek: van valami fejlemény? és az eéőttem szóló igazat mondott?

2009. aug. 31. 19:34
 15/19 anonim ***** válasza:
16:58-as szerintem igazatt mondott nekem is fent volt msn-en a kérdező és nálam is ez volt mint a válaszolónál. Csak nálam Ő mondta hogy beszélünk...Na mind1
2009. aug. 31. 21:45
 16/19 anonim ***** válasza:

21:54-es vagyok!

Nekem írtad, hogy adjam meg az msn-em?

Sajnos nincs msn-em de ha akarod írhatok neked privit:)

2009. aug. 31. 22:22
 17/19 anonim ***** válasza:
suliban próbálj meg beszélgetni a többiekkel, menj oda hozzájuk.. mert ha nem is probálsz meg ismerkedni akkor nem lesznek abrátaid sose.
2009. szept. 6. 13:48
 18/19 anonim ***** válasza:
21:14es vagyok.A kérdezőnek írtam, hogy adja meg az msn-címét, de nem adta.Amúgy elég érdekes, hogy nagyon eltűnt a kérdező semmi életjelet nem ad.
2009. szept. 6. 14:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne okojátok eltűnéséért a kérdezőt.Lehet hogy skizofrén.
2010. okt. 16. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!