Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Nincsenek barátaim..

Mit tegyek? Nincsenek barátaim..

Figyelt kérdés
Nem járok el sehova, csak néha moziba de amúgy semmi extra.Nem tudok egy jót beszélgetni senkivel, nincs akinek elmondhatnám a bajaimat, akivel pletyizhetnék,röhöghetnék,egész este fenntlennék,hülyülnék,leruccannék egy hétvégére valahova, akivel megoszthatnám a titkaimat, aki a barátnőm lenne:(Nem érzem magam rossz fejnek, de valahogy mégsem sikerült barátságot kötnöm senkivel.Pedig szeretnék.De nagyon.Nem az a típusú lány vagyok akit csak a pia és a cigi hoz lázba.Inkább hidegen hagynak.Szeretnék már kimozdulni itthonról, de mivel egyedül vagyok, nem tudok mit csinálni.Az osztályomban mindenkinek meg van már a bandája, nekem csak egy rémidegesítő "barátnő" jutott aki sose jön el velem sehova, mindíg lemondja ha megbeszélünk egy programot, és még közös témánk sincs.Egy csomószor nem is vagyok vele őszinte mert nem érzem a barátomnak.Irigylem azokat, akik megtalálták a barátaikat.Hát ez a nagy helyzet!Segítsetek kérlek:(
2009. aug. 5. 18:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%
én leszek a barátod!!
2009. aug. 5. 19:16
 2/19 anonim ***** válasza:
Szia!Én is hasonlóan gondolkozom mint Te!Én is csak ritkán járok el.Nehezen nyílok meg az emberek felé kicsit zárkózott vagyok.Szerintem járj el sportolni ot lehet barátokat szerezni.Vagy testvérek unokatestvérek barátaival ismerkedj meg hátha találsz magadnak valami jó barátnőt aki olyan mint Te.Keress magadnak valami jó hobbit.Sok sikert! :)
2009. aug. 5. 20:07
 3/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok ha gondolod nyugodtam írj levelet én szívesen beszélgetnék veled!Addig is elütjük az időt.
2009. aug. 5. 20:10
 4/19 A kérdező kommentje:
megírjátok az msn címeteket?:)
2009. aug. 5. 21:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mintha engem írtál volna le!

Képzeld el, nekem soha nem voltak barátaim! Már 5 iskolába jártam, most megyek a 6.-ba és sosem ultem senkivel, az osztályban a szunetekben mindig magam voltam, míg a tobbiek társaságban. Bandák voltak az osztályban, hozzám meg senki sem szólt. Ha odamentem hozzájuk mindig megkaptam hogy "húzz a p.csába". Így eztán már sosem mentem oda hozzájuk, de ennek ellenére mindig próbáltam jó és kedves lenni, néha még hagytam is magam kihasználni. Borzasztó visszagondolni is, hogy mennyi elítélendo és gusztustalan dolgot tettem már meg az életben azért, hogy engem is bírjanak egy kicsit és olyan barátaim lehessenek, mint a tobbieknek, de mindenki csak kihasznált... egész eddigi életemben...

Mindig reménykedtem, hogy ha a szivemet adom másoknak akkor legalább pár szép szót kapok, de tévedtem.

Talán ezért van az, hogy most már inkább félek az emberektol, távolságtartó lettem, már az utcára is rettegek kimenni, még napszemuvegben és nyakig beoltozve is :( Nem bízok már senkiben, de továbbra is mindig a szivemet akarom adni, és segíteni azoknak, akiknek szukséguk van rá... Ezt a szeretetet ami bennem van azt hiszem már csak az állatok és a kisgyerekek értik meg, de nem bánom... Bennuk még nincs utálat és eloitélet, csak szeretetre vágynak, a felnottek világa meg teljesen eltorzítja oket.

Tudod, ha nem vagy olyan mint a tobbiek, kulonc vagy, mint én akkor sosem lesz sok barátod, de ne feledd, hogy egy mindig fog akadni, aki megérti a szived és érdeklik a problémáid! Én is minden nap azon gondolkozom, hogy milyen jó lenne egy barát vagy egy barátno, akinek elmondhatnám a gondjaimat, és tényleg érdekli... Akivel nevetnénk, egész éjszaka beszélgetnénk, néha egyutt aludnánk és akkor is végig beszélgetnénk az éjszakát, elmennénk kirándulni, vásárolni... Talán ez csak egy álom számomra, egy igaz barátság! Nincs szukségem sem szerelemre sem pénzre, csak egy igaz barátra, amit talán sosem fogok megkapni. Vagyis egyszer már megkaptam, egy macska formájában! Érte éltem, érte keltem fel minden nap és minden éjszaka vele aludtam! Megértette a lelkem...

Neked meg sok szerencsét!

2009. aug. 5. 21:54
 6/19 A kérdező kommentje:
hát esküszöm nagyon meghatódtam azon amit leírtál és ahogy leírtad!!! Szerintem ha hasonlóak vagyunk akkor lehetnénk barátok! Van kedved beszélgetni? ha igen akkor add meg az msn címed:))))
2009. aug. 5. 22:24
 7/19 A kérdező kommentje:
De komolyan, én nagyon szívesen beszélgetek veled, szerintem jól megértjük majd egymást!!!!:)Lehet, hogy félsz az emberektől, ahogy írtad, de tőlem nem kell én nagyon rendes vagyok:):D
2009. aug. 5. 22:34
 8/19 A kérdező kommentje:
Légyszi ne tűnj el! Tényleg megfogott amit írtál, és én lennék a barátnőd!!!
2009. aug. 5. 22:37
 9/19 anonim válasza:
Teljesen megértelek, hogy így érzel.Velem is ez van.Én is szívesen beszélgetnék veled , ha szeretnéd.
2009. aug. 6. 19:44
 10/19 A kérdező kommentje:
persze, hogy szeretném:)add meg az msn címed:D
2009. aug. 6. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!