Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 14 éves lány kislány, nagylány...

14 éves lány kislány, nagylány, tini. Vagy mi?

Figyelt kérdés
Miert van az,hogy az emberek manapság külsőre alapoznak?!Azt mondják "nem attól lesz valaki nagylány ha már menstruál vagy nö a cicije". Hát nem is attól de akkor miert mondják azt hogy "nagylány lettel mikor megjön".Szerintem az ne kislányozzon le aki nem ismer.Mert belső tulajdonsággal mi van?Szerintetek az nagylány aki cigizik,piál, v ennyi idősen már nem szűzek?-hát veleményem szerint nem.Ti mit gondoltok? . Bocsi a helyesirásért telóról irok.Előre is köszi a normális válaszokat! 14/L

2012. okt. 8. 18:41
1 2
 1/13 chrishu ***** válasza:
A kettő között(bár inkább 'nagylány')
2012. okt. 8. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Legyél nyugodtan kicsi 16ig ;)
2012. okt. 8. 18:56
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Ez függ atttól is hogy mennyire gyerekes vagy felnöttes!!

Sztem te már felnöttes nagylány lehetsz, és úgy veszem észre, hogy zavar mikor kislányoznak!

Én is ilyen voltam... ;-)

2012. okt. 8. 19:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! 3 válaszolónak: nagyon megértő voltál :)
2012. okt. 8. 19:26
 5/13 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Nagyon szívesen! :-)

2012. okt. 8. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egész agyban dől el. Van, aki 18 évesen is olyan, mint egy kölyök, van, aki 14 évesen is tud éretten gondolkodni. Mondjuk a tásadalom még szokszor a huszonévesekre is tesz, szóval ez ne zavarjon :)
2012. okt. 8. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Mindenki máshogy értékeli a dolgot, szóval jobb, ha emiatt nem idegeskedsz. Úgysem tudsz ellene tenni :)

Személy szerint egy 14 évessel már nem ártana úgy beszélni, mint egy környezetének tudatában lévő személlyel, sem mint egy kisgyerekkel.

2012. okt. 8. 20:48
 8/13 DeAnn ***** válasza:
46%

Én egy 14 éves lányt még kislánynak neveznék, pedig amikor én voltam 14 nagyon értelmesnek gondoltam magam. :D

Azt is hozzá kell tennem, hogy szerintem a mai 14 évesek még eléggé gyerekek. Persze, kivétel mindig van.

2012. okt. 9. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a társadalom mit gondol, az egyátalán ne érdekeljen. Sokkal jobban számít az hogy te mit gondolsz magadról. Sokszor mondják, hogy annyi idős vagy, ahánynak érzed magad, és ez így rendben is van.
2012. okt. 13. 01:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Engem mindenki "nagylányoz".

Persze ha valami bajt csinálok, vagy szívatni akarnak, akkor én vagyok a szerencsétlen "kislány" :D

2013. ápr. 4. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!