Öngyilkos akarok lenni.!?
Nem ismerlek, de biztos, hogy nagyon sok jó dolog van az életedben, amit nem veszel észre. Talán azért mert természetesnek veszed, hogy van hol laknod, hogy van mit enned, hogy iskolába járhatsz. Egy csinos lány vagy, akinek volt már barátja, és ha egy volt az azt jelenti, hogy nem vagy egy gonosz bányarém, akit mindenki utál. Van számítógéped és interneted, tehát nem egy hajléktalan szállón laksz. A családodban problémák vannak (kinek nincsenek problémák?), tehát van családod. Akármilyen "ócska", akkor is, nem kell árvaházban élned vagy a híd alatt. A barátaid elfordultak tőled. Voltak barátaid. Lehet, hogy nem igaziak, mert egy igazi barát nem fordul el, de lehet, hogy csak te érzed ezt. Próbáld megbeszélni velük, hogy mi a baj. Érdeklődj előbb te, hátha segít. Ha nem lehet segíteni rajta, keress másokat. Tehát szerencsés vagy, hogy az emberek elfogadnak, a szüleid szeretnek, van hol laknod és van mit enned. Jómódú is vagy, hiszen van számítógéped és interneted, valamint okos is vagy, mert képes voltál megtanulni használni. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg ember van, aki szívesen lenne a helyedben. Vedd észre, hogy mennyire szerencsés vagy. Mindig van valami, amiért hálás lehet az ember, mert sokkal rosszabb is van. A legtöbbet a mélyben lehet tanulni.
Ajánlom figyelmedbe:
a második válasz nagyon meggyőző volt, mégis olyan pesszimistán lereagáltad, mégis mit vársz? ha ki írtál egy kérdést, legalább a válaszokon elgondolkodsz:)? úgy tűnik, mintha csak várnád, hogy az ölődbe hulljon a szerencse, de talán csak azért látom így, mert én is ilyen voltam valamikor. Nekem is voltak időszakaim, amikor öngyilkosságon gondolkodtam, és nagyon pesszimista, rossz hozzáállásaim voltak az élethez, volt egy jófej testvérem, aki hiába biztatott, ilyen válaszokkal jöttem én is, hogy "ez- és amaz" a baj, de idővel rájöttem, hogy ez csak kétszínű nyafogás, és a sajnálkozó emberek igazából nem érdemelnek semmit, ha így állnak a dolgokhoz. szerintem ha mindenhez ilyen negatívan állsz, akkor az élet igazságos hozzád.
Amúgy meg hülyeség az öngyilkosság. Mit érsz el vele? Semmit. Bármilyen rossz is volna az életed, így még inkább eldobod az egyetlen dolgot ami van: az életet, pedig annyi minden van benne számodra, de azt kellene figyelned. nem létezik magányos ember, csak meg kell találja azt a társát, aki megérti őt.
Amúgy úgy gondolom, az öngyilkosság, nem csak gyávaság, hanem önzőség is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!