Miért érzem magam ilyen cefetül lelkileg?
A totális motiváltság hiánya jellemző rám pár hónapja. Rohadt szürke hétköznapok és hétvégék, nincs semmi, aminek örülni tudnék, nincs senki, akiért érdemes küzdeni (volt, de mellette is csak kicsit éreztem magam jobban), nem érzem magam jól a bőrömben...
...Pedig tettem ez ellen, változtattam a külsőmön, a hozzáállásomon, költöztem, kipróbáltam magam új dolgokban, hobbit kerestem, lecseréltem az idézőjeles barátaim is.
És mégis, semmi! Az öngyilkosságon jár az eszem nap, mint nap. Két dolog gátol meg benne: gyávaság és szerencsétlenség. Előbbit gondolom nem kell részleteznem, utóbbi alatt pedig azt értem, hogy amilyen szerencsém van, túlélném, és örök életre lebénulnék mondjuk. De hogy lehet így élni, hogy másra sem tudok gondolni?
Tudom, örüljek a farkamnak, hogy egészséges vagyok, van hol laknom, vannak szüleim (akik mellesleg nem szerettek soha - bevallották)... De EZ sem élet így...
Miért érzed így magad azt neked kell tudni. Biztos történt veled valami az utóbbi időbe ,ami így kikészített lelkileg.
Össze kell szedned magad ,tudom könnyű ezt mondani. De nagyon sokan vannak így ahogy te ,de valahogy túl lépnek rajta. Az öngyilkosságra ne is gondolj ,hisz még előtted az élet. A legjobb megoldás ,hogy keresel valakit akivel ezeket a dolgokat megtudod beszélni. Szerintem nincs veled semmi baj ,csak túl egyedül érzed magad. Mint általában a legtöbb ember.
További szép napot neked !
#1: Régebben már megtörtént. Mint látható, nem volt sok értelme.
Nina33: Nem volt még olyan személy az életemben, aki úgy végighallgatott volna, hogy ne láttam volna rajta, hogy szarrá unja magát közben. Ellenben én órákig hallgattam a "barátaim" nyavalygását is, szó nélkül, és próbáltam segíteni.
Hát sajnálom ,hogy a szüleiddel ez a helyzet.
Nem tudom ,hogy dolgozol -e már ,de ha majd egyedül tudsz boldogulni elköltözöl tőlük. Később ha majd nem lakol otthon másabb lesz a viszonyotok meglátod.
Várd meg, míg apád elpatkol, aztán rád száll mindene. A kocsik, a milliók/milliárdok, a jó kis balatoni nyaraló... vagy mégsem.
Vagy menj a volt "barátodhoz" (aki valójában le se xarta a fejed, csak azért kellettél neki, hogy látszólag, minimálisan beilleszkedhessen a társadalomba) felcsöngetni, aztán jobban teszed, ha eliszkolsz.
Ezeket nézd meg:
- http://www.youtube.com/watch?v=UZDkWU5KbPs
- [link]
Pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!