Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Diszlexiás vagyok. Néztem egy...

Diszlexiás vagyok. Néztem egy müsort hogy akik diszlexiások azokból nagy valamik lesznek de nem erre akarok kitérni?

Figyelt kérdés
szoktam olyat érezni hogy ha nem csinálok valami olyat amit sokan látnak akkor nemtom akkor meg tudnák örülni.de semmi komoly csak egy egyszerű érzés.nagyon lelkiismeretes vagyok és nem birom ki hogy ne mondjam ki az igazat.nem bírom ha valaki hátba szúr képletesen és pedig én nem adtam rá okot.Nem csinálok semmi olyat amiért figyelhetnének rám az emberek de néha ahogy az elöbb leírtam eltölt az az érzés.szóval erről mi a véleményetek?15/F
2012. okt. 6. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Te tudod mi, az a diszlexia? Mert hogy teljesen másról írsz.
2012. okt. 6. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
:DDDDD ami igaz
2012. okt. 7. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Épp most olvasok egy nagyon érdekes dolgot a témában. Címe: A Leonardo Kézírás. A főszereplő lány akkor tudta elolvasni a betüket, ha egy tükörben nézte. Próbáld meg te is, hátha hasonló a helyzeted. Valóban vannak diszlexiások,akik okosak amúgy, és el tudnak mélyülni a saját témájukban. Gyna Rubina az írója a könyvnek. Mástól is hallottam, hogy a betük korszakának vége lesz egyszercsak. Hát nem tudom... A Gutenberg Galaxis után most úgy-e itt vagyunk az interneten, hogy mi fog jönni....? Valami fantasztikusan más lesz, azt hiszem.
2012. okt. 7. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:
hogyhogy nem erröl irtam a tv ben láttam hogy ezek összefüggnek vagy valami
2012. okt. 8. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ebben a könyvben nagyon különc a lány, artista, és bármilyen nyelven beszélnek hozzá, megérti. És merész, meg őszinte.
2012. okt. 8. 20:59
 6/6 anonim válasza:

diszlexiás vagyok én is és hasonló dolgokat érzek én is.

Főleg az igazság hogy kimondok olyanokat amiket mások nem mernek... L21

amúgy nem sokat foglalkoztam ezzel a diszlexiával(mármint korrepetálás és ilyenek) Próbáltam eltitkolni. Tökre lement az önértékelésem bénának és butának éreztem magam, hogy miért nem tudom azt megcsinálni ami magától érthetődő pl szövegértés elvégre magyar vagyok... most próbálom vhogy felfedezni az értékeimet :S

2012. okt. 30. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!