Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy ne foglalkozzak az ilyen...

Hogy ne foglalkozzak az ilyen bunkókkal?

Figyelt kérdés
Álatlános iskola első osztálya óta tanulok angolul, azóta megvagyok bolondulva Angliáért, amennyire valaki meglehet egy helyért, ahol még sosem volt. Bárkivel beszélek, és szóba kerülnek a vágyaink, illetve utazásról beszélünk, mindig ki vannak akadva, hogy mi ez a nagy Anglia-mánia a fiatalok körében? (Pedig -azt hittem-, hogy normális ismerőseim vannak). Egyáltalán nem vagyok olyan, mint a többi fiatal, de mégis felhúzom magam, hiszen egyrészt mit fáj nekik, hogy hová szeretnék még eljutni az életben? Másrészt meg ő kérdezte! Hogy kerüljm el, hogy az ilyen "kiakadásaikon" én ne húzzam fel magam?
2012. okt. 6. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Most ezt komolyan mondom: szokd meg.

Nem igazán tudsz mit kezdeni, az emberek többsége itthon irigy, önző, szinte semmi nem jó nekik ami nem az ő érdekeiket szolgálja... szóval sajnos így van.

Engem is kiutálnak néha amikor bármilyen külföldi országot szóba hozok, de engem már nem tudnak ezzel se felhúzni, se érdekelni. :)

Aki nem látja át a dolgokat, vagy csak egyszerűen nincsenek céljai, azzal nem is érdemes foglalkozni. És nem több évnyi célról beszélek, van aki csak úgy él... na, ezek akik általában sírnak minden ilyesmiért, ha te tudsz/fogsz majd csinálni nem sokára valamit, szóval kiutazni, vagy csak szeretni egy másik országot, stb...

2012. okt. 6. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért légy őszinte magadhoz. Nem kellene bunkóknak nevezned senkit. Neki éppoly jogos nem odalenni külföldért vagy Angliáért, mint ahogy neked jogos odalenni érte. Tehát légy kedves, és megértő. Ha ilyesmit mondanak, válaszolhatod ezeket:

"Valóban sokan elmennek Angliába, mert itthon nem tudnak megélni. Én meg azért vágyom oda, mert hajt a kalandvágy. Lehet, hogy még messzebbre is eljutok egyszer. Régen a mesterlegényeknek is el kellett menni messzi országokba, hogy kitanulják a mesterségük újdonságait, amit külföldön újszerűen csináltak. Jelky András is hogy elutazott messzire. Meg Kőrösi Csoma Sándor... "

Szóval légy jóindulattal, és akkor hozzád is olyanok lesznek.

2012. okt. 6. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:
46%
mondd egyszerűen a képükbe, mint én, hogy ne merd megkérdezni, hogy hova, mikor, kivel, ha leszólsz érte, mert kapsz egy olyat,hogy velem repülsz oda!
2012. okt. 7. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!