Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tegnap este részegen kihánytam...

Tegnap este részegen kihánytam az ablakpárkányra és az lecsurgott a többi lakóra (3). Most jöttek fel szinte leordítottak és a redőnyüket ki kell cseréltetni. Kell szereznem 90. 000 Ft-ot. Hogyan szerezzek ennyit?

Figyelt kérdés
Szüleim most szűkösen állnak pénzben, kajára sincs szinte pénzünk, mit csináljak? Nagy szarban vagyok. Honnan szerezzek 90.000 Ft-ot? 14/F

2012. okt. 6. 08:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, elég segítőkészek vagytok. :)
2012. okt. 6. 10:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ment tönkre, jogilag sem kérhetnek hogy fizess. Ha kitakarítod nekik onnantól semmit nem tehetnek.
2012. okt. 6. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
De hülye szomszédaid vannak... Nekem is hányta már le a felettünk lakó a párkányomat, de mivel tudom hogy egy érzelmileg labilis nőről van szó, fogtam és lemostam magamtól. Szerintem próbáld meg megbeszélni velük a dolgot, hiszen még csak 14 éves vagy, gondolkozhatnának ők is egy kicsit.
2012. okt. 6. 12:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Lemosni, a falat is esetleg, sűrű bocsánatokat kérni... Nincs valami jólelkű alkoholista a környéken, aki megbékítené a lakókat? (hát nézzétek , bepiált szegény, na, most az egyszer... Gyere fiam, lemossuk együtt, aztán ne csinálj többet ilyesmit, hát jó ez neked? Vagy akkor hányjál otthon a fürdőkádba..)

És szerintem, ha kitartanak a 90 000 mellett, akkor bíróság. Vannak szüleid? Mit szólnak? Jó nagy leckét kaptál, ha van egy kis eszed, megjegyzed örökre.

2012. okt. 6. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Nincs pénz kajára de berúgni azt tudsz....gratulálok...
2012. okt. 7. 04:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ehh, emberek, gondolkozzatok!!

Hol a hányás?

Kint!

Akkor? Hogy mossuk le?

1. Öntsünk utána vizet (voltmár)

2. Várjuk meg míg jön a víz magától! -> eső!!

Húzd az időt, míg jön valami nagy vihar xD :D:D

2012. okt. 7. 10:08
 17/19 A kérdező kommentje:
Csak viccelek amúgy, pudingot ettem és attól hánytam xD
2012. okt. 7. 15:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Na nállunk most szakad és lemosná magától az eső.
2012. okt. 7. 18:09
 19/19 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy pudingot ettél... Akkor nem az ablakon hánysz ki hanem mész a mosdóba...
2012. okt. 7. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!