Nalad milyen sorrendben megy az esti rutin? Nekem fogmosas, arctisztitas, zuhany, fultisztatas, hajszaritas.
en veletlenul valtoztattam nemreg mert eddig mindig eloszor zuhanyoztam es csak utana mostam
fogat stb. de ebben a hulye orszagban a xar vezetekek miatt allandoan varni kell egy rakat idot a melegvizre szoval mivel wc elott elfelejtettem megnyitni a csapot igy hideg viz jott belole amikor zuhanyozni akartam kenytelen voltam forditani a sorrenden es ez igy sokkal jobban tetszik, amikor kijovok a zuhany alol mar teljesen tiszta vagyok :)
nekem a cicasimogatósni ha van akkor az a legvégén az ágyban habár néha jó lenne utána is lezuhanyozni mert mint a tenger az ágy reggelre :D
mondjuk mostanában olyan hulla vagyok hogy ez lemarad általában, de mivel ma hajnalban egy hülye k.rva miatt aki nem tudja rendesen végezni a munkáját felkeltettek az ezévi legjobb álmom legjobb részénél amikor a főnök épp elhívott egy körre egy luxushotelben... nah szóval a hülye kurv. hogy bs.ná meg... ma már erősen gondolkodtam hogy zaklassam-e a fönököt mert úgy volt hogy nem jövök vissza, de nagy örömmel közölte amikor búcsút akartam venni tőle hogy szerinte úgy is találkozunk és vigyorgott hozzá :D szóval inkább megvárom amíg letelik ez az 1 év a melóból aztán utolsó nap bepróbálkozom, mert addig viszont túl jó a fizu hogy szexuális zaklatásért elbukjam :D :P
mondjuk amilyen loser vagyok sztem már most tudja hogy tetszik nekem, azt hiszem ma túlságosan kiöltöztem a munkához :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!