Nagyon bizonytalan vagyok, és ez kihat a mindennapjaimra. Hogyan legyek magabiztosabb?
Figyelt kérdés
Minden lépést 10 x megfontolok, ez talán nem is lenne akkora baj, ha csak a tényleg nagy dolgokban tenném. De a hétköznapiakban is ugyanilyen vagyok. Egyszerüen durván bizonytalan vagyok, ez kihat a munkámra, ha nekem kell intézni vmilyen hívást, vagy àru rendelését, kész vagyok, szinte remegek. Ha valamit egyszet megcsináltam, akkor másodszorra már jobban megy csak az a baj, hogy elsö alkalommal leszidnak.. senkinek sincs türelme tanítgatni, mind azt várják hogy az ember elsöre tudjon mindent. Már ugy kezdek dolgokhoz, hogy azt váro mikor kapok megint..2012. okt. 5. 09:32
1/2 anonim válasza:
Nekem evekeig voltak hasonlo problemaim, egyedul maradtam, es rakenyszerultem arra, hogy maga oldja meg a dolgaimat. Ez volt ami segitet, onbizalmat adott, raadasul nem is keveset. Ez nagyon nehez, de ne foglalkozz azzal, hogy mi lesz, csak csinald.
2/2 anonim válasza:
Igen, ez nehéz, velem is volt. Lassan belejön az ember.
Ezt tedd: Koncentrálni, azaz tudni, mit cvsinálok éppen most. Most lezárom, megvizsgálom, jól lezártam-e, most viszem a műhelybe, ...Szóval az eszed ott tartsd azon, amit csinálsz. Ezt úgy veszem ki a soraidból, meg is teszed. Akkor most már csak az kell: Bízzál magadban. "Nem vagyok hülye, jól csinálom. Nem felejtettem el. Igen aláírtam." stb. Így megnyugszol, és rendben leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!