Mit tegyek, hogy magabiztosabb legyek?
Sziasztok.
15 éves fiú vagyok, édesanyámmal élek.
Érdekes így belevágni a közepébe...
Az a gondom, hogy igazából akármit csinálok, mindig leszól édesanyám, és kellemetlenül csúnya jelzőkkel illet, én ezt próbálom elengedni a fülem mellet, de legbelül tudom, hogy ez belem épül, megszokom, és magam is ezt fogom gondolni, ami teljes mértékbe elveszi a magabiztosságom, ami ebbe a korba nem szerencsés... megszokom, hogy inkább hozzá se szolok, például egy osztálytársnőmhöz, csak-mert felek h ő is egyből leolt.
Segítséget kérnék, mit tegyek, hogy ne váljak mondjuk ki: lúzerré?
Őszintén köszönöm a válaszaitokat! Minden jót!
Járj el edzzeni, lógj a haverjaiddal, anyádtól meg függetlenedj. Ebben a korban az sem baj, ha összevesztek. Akár le is ordíthatod, tini vagy. 20 éve én is megtettem, ha lelkileg kínzott, de később elmúlt ez a korszak, és most jó a kapcsolatunk :)
Ne legyél a kicsi fia...
Az első jókat írt, járj el otthonról. Akkor nem leszel lúzer, ha nem ülsz otthon állandóan és gépezel, hanem valami értelmeset csinálsz.
A sport nagyon jó! Ha csapatsport akkor jó kis barátságokra tehetsz szert.
huh gyerekek... megropáltam az utóbbi időben haverokkal ellogni mindenfelé, most egynapot ujra itthon... tomegesen érkeznek a "szidások" de olyanokért amihez kb kozom nincs.
nem sok kozotok van ehhez, de jó leirni valahova .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!