Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek magabiztosabb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek magabiztosabb? Hogyan változzak meg előnyömre?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék jobban bízni saját magamban, és így másokban is. Ám mióta az eszemet tudom, nagyon kicsi az önbecsülésem. Ez már engem is nagyon zavar. Szeretnék változtatni rajta, mert van barátom, akit nagyon szeretek, de állandóan az jár a fejemben hogy mi van ha valaki más tetszik neki, én nem vagyok elég jó neki.De amúgy minden más téren is ilyen vagyok. Elegem van ebből!!

Mit tegyek, hogy megváltozzak?

2010. aug. 28. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
háát. nekem az segít sokat ha fiuk (föleg ha barát) dícsér meg ilyenek. meg van még egy módszer de az gonosz. (6) :$ találd meg a legcsúnyább embert akit ismersz és ha az jut eszedbe hogy pl. szar a hajad, gondolj arra hogy az övé rosszabb :D ez mindig beválik ;)
2010. aug. 28. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni versenyszerűen!Vagy legyél jó valamiben,amiben más nem olyan jó.
2010. aug. 28. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
A sport nagyon jó, nem is kell versenyszerűen, elég ha saját magadnak ki tudsz tűzni célokat. Ha eléred, az sikerélményt ad és rájössz, hogy képes vagy megdolgozni az előrejutásodért. Meg visz egy kis rendszert is az ember életébe, nomeg tartást ad, hogy bármi is történik, nekem ma edzésem van és nem fogom elhanyagolni semmi és senki miatt.
2010. aug. 31. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak a számítógépes játékokban vagyok jó, azok meg nem sok önbizalmat adnak. :P
2010. aug. 31. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!