Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet megedzeni a lelket?

Hogyan lehet megedzeni a lelket?

Figyelt kérdés
Sajnos az a típus vagyok akire ha felemelik rá a hangot összerezzen és sajnos elkezd pityeregni, de nem csak ekkor hanem akkor is ha csalódok vagy épp megbántanak. Hogyan lehet edzeni a lelket hogy ne legyek ilyen érzékeny?

2012. okt. 4. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Börtönben, háborúban, rabszolgamunkán vagy szadista párkapcsolatban, stb...
2012. okt. 4. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is az életnek kell megedzeni nem neked. Esetleg küzdősport az sokat segíthet...
2012. okt. 4. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van egy jó barátod megkérheted, hogy párszor üvöltözzön veled, persze csak gyakorlásképpen, most csak ez jut eszembe, remélem hasznos. :)
2012. okt. 4. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:

na figyelj.:D

HUUUUUUUUUU!!!!! ha megijedtél nem baj :D komolyra fordítva a szót

először is számít, hogy milyen nemű vagy: fiú, lány, vagy a mainak mondott átlag xD ha fiú, akkor majd leszel még ''keményebb is'', ha meg nem, aber szerintem igen, akkor nincs mit tenni, keress magadhoz illő társaságot

ABER ha jány vagyol, akkor meg inkább legyél ilyen, mint fiús , az ilyen lányok sokkal ''jobbak''

2012. okt. 7. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
ja és még valami a léleedzéssel ne kísérletezz, mert az nem játék és ha lyukas lesz neked annyi, vagy ha megkarcolod, összetörik, szóval ne legyél tipikus érzelmetlen,,,,legyél ember :)
2012. okt. 7. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!