Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl sok rossz fát tettem a...

Túl sok rossz fát tettem a tűzre, hogy tehetném jóvá?

Figyelt kérdés

Eddigi életem során önzetlen tettem még nem volt. Mindig csak magamra gondolok. Független,erős személyiség vagyok,mindig megválogattam ,h kivel állok szóba. Hűvös és flegma vagyok. Mindig elérem amit akarok,és az sem zavar,hogy másokon átgázolok...

Nagyjából ennyi. Most először furcsamód bűntudatot érzek,talán megbántam ezt az egészet. Jóvá szeretném tenni. Ellenállhatatlan vágyat érzek,h valami jót is csináljak,mert szeretném kipróbálni,hogy az milyen érzés. Ha valaki bajban van,most szívesen segítek neki,mind1 ki az. Nem tudom,mi van velem.

2012. okt. 2. 23:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Kéne 100e Ft. Adhatom a számlaszámot?
2012. okt. 2. 23:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen.
2012. okt. 2. 23:54
 3/10 anonim válasza:
Nekem is :)
2012. okt. 2. 23:56
 4/10 anonim válasza:
:))) Érdekes. Mi hozta meg ezt a változást? Hogyhogy meg akarsz változni? Valami oka csak van? Nekem nem kell segítség,de ez tetszik ez a kérdés. Ugyanis olyan emberrel még nem találkoztam aki jó irányba változott volna.:O
2012. okt. 2. 23:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azok közül segíts valakinek, akiken átgázoltál.
2012. okt. 3. 00:00
 6/10 intrepid ***** válasza:
Kisérj át egy vak embert az úton. Ne várd meg, hogy olyan jöjjön, aki át is akar menni, karolj bele, és kisérd át, és megvolt a napi jócselekedet.
2012. okt. 3. 00:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Milyen igaz a mondás: Kutyából nem lesz szalonna!

Te se fogsz megváltozni soha! Csak ne a szerelem, szex kategóriába szórakozz, mert stílusosan: ki leszel innen b@szva!

2012. okt. 3. 00:07
 8/10 anonim válasza:
Nekem azzal tudnád a legtöbbet segíteni ha nem interneteznél többet.
2012. okt. 3. 00:10
 9/10 anonim válasza:

Napi FAKE megvolt. :))

Csak nem Palinak hívnak és összefutottál egy Jézus nevű ürgével, hogy ilyen fordulat következett be :)

2012. okt. 3. 06:13
 10/10 anonim ***** válasza:

lehet, hogy kezdesz ember lenni :D

nem tom az ilyen embereket bár tudom, hogy nem lenne szabad, de akik nem is engem, hanem még az ellenségeimet is, ha lenézik, azt mondom, hogy szarba veszem őket emiatt

2012. okt. 7. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!