Az embereknél hogyan alakul ki, hogy mit szeretnek, mi érdekli őket?
gondolom a szülőktől átvesznek ezt azt amit látnak gyerekkorukban. Pl ha kék szobában él 15 évig akkor nagyobb a valószínűsége hogy kék lesz a kedvenc színe, mert ezt szokta meg, ezt érzi biztonságosnak. Persze ez nem 100%.
Érdeklődési kör meg változó. Engem érdekel az anatómia a családunkból, a többieket egyáltalán nem. Enyji.
hát nyilván külső okok miatt de az egész folyamat érdekelne engem, hogy mindez hogyan.
az meg hogy a szülőktől azt erősen kétlem. én szinte minden szempontból külömbözöm a szüleimtől, mindeggyikünket más érdekel, sőt az öcsém érdeklődési köre is nagyban eltér az enyémtől pedig egy légtérben nőttünk fel szóval ez a "szülős" ok sztem nem igaz.
az meg h kék szoba... xxx elég hülye példa de értem mire célzol de ez sem feltétlen igaz mer vannak dolgok amik születésem óta mindig is körülvettek/vesznek de utálom őket!
egyszerűen szerintem az a dolog nyitja hogy amiben sikere van, ha végzi azt a tevékenységet jó hangulatba van közbe/utána..és ahogy ez a parányi siker növekszik, úgy egyre inkább megkedveled
zenehallgatást nézve nem könnyű szerintem ez vmiféle adottság, gondoljunk cska bele miért van az hogy 2 testvér más zenét szeret holott ugyanolyan körülmények között nőttek fel..mert az agyuk máshogy van beállítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!