Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lett divat az önbizalomh...

Miért lett divat az önbizalomhiány?

Figyelt kérdés
És most nem az útkereső tinikről beszélek, hanem felnőtt emberek is mind emögé bújnak, ezzel takaróznak, és aztán emiatt nem kezdenek semmit az életükkel. Annyira bosszantó számomra.

2012. szept. 30. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez tulzás h divat lenne
2012. szept. 30. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem tudom követni a mai kor szellemét. Hiányzik a hűség, a biztonság, a nyugalom. Szerintem a mai ember rengeteg veszélynek van kitéve. Sehol nincs biztonságban és nem talál maga mellé hűséges társat. Nekem ezek borzasztóan hiányzoznak, és magamat okolom amiért nem tudok ilyen környezetet teremteni az életemben. Különcnek érzem magam, amiért azt látom, hogy mások simán tudnak alkalmazkodni, csak nekem nem megy. Nálam ebből fakad az önbizalomhiány.
2012. szept. 30. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát elég nagy ostobaságot sikerült kérdezned...
2012. okt. 1. 10:45
 4/4 LeftBehind ***** válasza:
A korosztályom egész életemben kiközösített és miért? Mert nem rajongtam a sportokért,mert más a zenei ízlésem,mert nem mondok le mindenkit lendületből és mert nem kezdtem 14 évesen csajozni.Soha nem kaptam mást csak sértéseket és lelki terrort.Odáig jutottam,hogy idegeneket alig merek megszólítani,nem még hogy véletlenül barátnőt szerezzek vagy csak egyszerűen jól érezzem magam a bőrömben! Elhiheted,nem divatból érzem magam úgy mint egy darab sz@r! Sokszor úgy fekszek le,hogy bárcsak megölne valaki álmomban.
2012. okt. 4. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!