Hogyan győzhetném le a beteges irigységemet?
Figyelt kérdés
Szörnyen irigy vagyok szinte mindenre és mindenkire, vannak kivételek, a legjobban azokra vagyok irigy akik közel állnak hozzám. Az irigységem pedig egy dolog köré korlátozódik, a külső, a kinézet. Kövér vagyok és a legjobb barátnőm és az anyukám is az...volt. Aztán anyum leadott 20 kilót és annyira haragszom rá emiatt, a barátnőm 95 kilós ronda lány volt, ma 58 kilós bombázó akiért minden fiú eleped. Annyira meggyűlöltem őt emiatt, hogy nem is találkozgatok vele, mert nem akarom meglátni, hogy néz ki. Tudom, hogy mind a ketten sokat tettek a fogyásért és én egy akarathiányos, szemét dög vagyok amiért utálom a volt barátnőmet, de nem tudok mit tenni. Szeretnék örülni neki, de nem megy. Ha én lefogynék (amire nagy esély van, mert 10 kilót ladtam, már csak újabb 10 kell) akkor talán neki is megbocsátanék? Segítsetek mit tegyek? Csak azt ne írjátok, hogy gonosz és rossz ember vagyok, mert így is annak tartom magam...2012. szept. 30. 12:10
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 21 éves lány vagyok, ezt elfelejtettem leírni.
2012. szept. 30. 12:13
2/5 anonim válasza:
Bocsánat amiért nem adok rendes választ, de úgy megörültem, hogy nem csak én vagyok így ezzel az irigységgel (habár én anyagi dolgokra, nem pedig testsúlyra), hogy éreztem írnom kell ide.
Ez az érzés belülről fakad, nem tehetsz ellene semmit (szerintem), szóval nem vagy emiatt gonosz vagy rossz.
Talán ha lefogysz akkor normalizálódik eme dolog, legalábbis szurkolok neked. :)
3/5 anonim válasza:
Nem vagy sem rossz, sem gonosz, ez egy természetes emberi tulajdonság amit lehet jó irányba is fordítani. Például a barátaid és az anyukád fogyása akár motiválhatna is téged! Kérdezd meg őket nyugodtan hogy hogyan csinálták, szerintem ha kedvelnek akkor biztos tippeket is fognak neked adni és segítenek majd téged abban hogy megfelelő legyen számodra a külsőd. Az akaraton viszont sok múlik, de ha változtatol ezen a felfogáson, és a többi emberre úgy gondolsz hogy "Ez igen! Mostantól ez fog motiválni!" akkor sokkal könnyebb lesz:) Sok sikert!:)
4/5 anonim válasza:
Hatarozd el, hogy megcsinalod. Magadat utalod, amiert meg nem voltal ra kepes! Ne aggodj, egyszeruen fogyj le, es erezd jol magadat a bordoben! Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
egy megoldas van teis lefogysz
irigység ha tudod valaki valamibe jobb nalad.
ezen csak te tudsz változtatni ;) akkor meg teged irigyelnek majd.életbe sokszor fordul a kocka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!