Hogyan kezeljem azokat akik beszólogatnak?
Nagyon érzékenyen érint a rosszindulatú negatív kritika, és képes akár depresszióba dönteni, ha épp olyan területen talál be.
Hogyan kerüljem ezt el, vagy hogyan védekezzek ellene?
Mégis mit szólogatnak be?
Egyébként szólnék vissza, ne tartsd magadban.
Nem tudom, nemrég például egy itteni kérdésben nyújtottam remek támadási felületet. Majdnem találtam innen egy kapcsolatot egy lánnyal, erre jött egy hülyegyerek és leírta, hogy szar a dumám, általános iskola 8. szintjén vagyok, meg hogy biztos nem dugtam még.
Szóval ide leirogattam amugy a kis sikereimet amiket elértem és 90%-ban joindulatu emberek valaszolgatnak, de most kifogtam egy kocsogot aki teljesen osszezavart megint.
Ezeket nem tudom hogyan lehetne ignoralni. Letoroltetni se tudom egyenlore a kommentjet pl.
De ugyanezek az arcok élőben is megkeresnek sokszor hasonlo baromságokkal.
Hogy mondjam, ha valaki laza, és menő próbál lenni sok támadási felületet nyújt és egy idő után betalálják a gyökerek akik darabokra szednék.
Én még nem tanultam meg védekezni ezek ellen.
Néha még a hazugságoktól sem riadnak vissza, itt az egyetemen pl eddig csak 3 virágzó kapcsolatot folytottak el tőből azzal, hogy kikérdeztek mindenkit aki tudott a helyzetről és az infokból összegyúrtak egy hazugsághalmazt. Szerencsére én és a lányok tudjuk mi volt, de valahogy mindenki visszavett egy kicsit az arcából a szarkavarás miatt és ez nem jó.
Mit kezdjek ezekkel? Harcolni nem érdemes ellenük szerintem. Ignorálni kéne őket talán, minden téren?
Hmm, én is csak azt tudom javasolni, hogy a kritikákat tudd be a saját sikereid következményeinek.
Vegyük az egyetemet. Ha egy pasi gáz, akkor az illetőt mindenki lesz#rja, azt se tudják, ki ő, az arcára sem emlékeznek. De veled foglalkoznak, pletykálnak rólad, kavarnak a hátad mögött. Ergo, sikeres vagy bizonyos szempontból.
Mindenhol bele fogsz botlani irigy, szánalmas emberekbe, akiknek életük legnagyobb öröme, hogy piszkálnak másokat.
Tudni kell ezt kezelni.
Véleményem szerint két féle kötözködő ember létezik:
-az egyik, aki kis "csicska" és egy jó "rendre intés" (akár fizikai is) megtanulja hol a helye
-a másik viszont a nagyobb hal, vagyis akinek a visszaszólogatás újabb támadási felület (mivel nem fél)
Erős a gyanúm, hogy ezek az egyetemi társak az első csoportba tartoznak, úgyhogy szerintem rossz taktika a teljes ignorálás, nem szabad hagyni, hogy az ilyen kis faszosok elszemtelenedjenek.
az ilyeneknek ne szólj vissza semmit :D
az élet majd elintézi helyetted, akik semmibe veszik a másikat még a barátnőjüket is, ezek hódítanak, de úgy poffára fognak esni, hogy ők lesznek a wc-s bácsi alkalmazottjai, és a lányok, akik az ilyeneket szeretik szintén ennyit érnek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!