Kevés már az alkohol. Miért?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. minden rendben van család , suli oké...
nem iszok mindennap 1 héten 1 szer max 2 szer de van hogy nem is iszok.
De már ugymond nem élvezem úgy... Jó hétvégén elengedni magad meg mittomén de már nem nyújt nagy élményt az alkohol, mondhatni hogy unom. Mikor már elég rendesen be vagyok rúgva , jó kedvem van meg nem bírok egyenesen menni akkor is gondolom magamba hogy több kell.
A fű nekem nem igazán jött be.
Érdekes kérdés tudom. Nem vagyok alkoholista mert ha kell megállom akár 1 életre is. Most gondolkozok hogy kipróbáljak vmi keményebbet.
Más is érzett már így? Vélemény?
2012. szept. 28. 20:36
1/8 anonim válasza:
"fű"..van belőle több féle :) próbálgasd...én jobban szeretem mint a piát :) (tabikat szerintem hagyd ki..) :)
2/8 A kérdező kommentje:
tabi? az mi? :D bocs hogy ennyire tudatlan vagyok :D
2012. szept. 28. 20:55
3/8 anonim válasza:
Tabi. Azaz Tibi-tabi. Ütős, de nem elég acélos.
4/8 anonim válasza:
Nekem majdnem majdnem sikerült belehalnom egy ilyen kísérletezésbe, persze a te életed azt csinálsz vele amit akarsz. Inkább a sportokba fektesd az energiád ha jót akarsz.
5/8 anonim válasza:
bocsi hogy rosszul fogalmaztam meg :D tabletta: extazy meg az ilyenek..mert az orrbafelszívós dolgokat hanyagold :D
7/8 anonim válasza:
Én konkrétan a fű hatására hagytam abba az ivást (néha max. egy-két sör vagy whiskey figyel be) és nem azért mert inkább szívok helyette (részben azért igen), hanem azért mert rájöttem, hogy ostobaság inni, több negatív tulajdonsága van (másnaposság, plusz a full részegség szentem károsabb is, mint a szívás). Valamint már nincs szükségem többé alkoholra ahhoz, hogy bátor és önbizalommal telt legyek (ezek részben a fű hatására alakultak ki).
8/8 anonim válasza:
Nekem sosem jött be az alkohol. Max. egy kis mennyiség, amikor még csak picit becsiccsentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!