Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Álmomban miért vagyok gyenge?

Álmomban miért vagyok gyenge?

Figyelt kérdés
Néha azt álmodom, hogy verekedek valakivel. Valóságban egy ütéssel kifektetném, de álmomban nekifutásból kell rugdosnom, de így is alig érek el valamit. Mintha nem lenne izom a testemben, csak kicsike, és ezért nem tudok erősen ütni. Ez elég idegesítő. Miért vagyok ilyen álmomban?
2012. szept. 27. 05:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert nincs jelen teljesen a "tudatod"...Létezik a tudatos álmodás--->>ennek az a lényege, hogy tudatosan álmodsz, tudatában vagy annak, hogy te csak álmodsz, de te irányítod a cselekményeket és a szagokat, anyagokat is érzed, nem olyan szinten mint igazából, de azért érzel valamit...

Ez történik ilyenkor is...A verekedés "látszatát" éled át, de nem érzed...nincs jelen az izomsúlyod, a másik ember súlya, a levegő sem olyan mint igazából...az álom teljesen más, csak "felszínesen" éljük át a dolgokat...Mivel nincs jelen a tudatunk..ezért is van, hogy sokszor nem emlékszünk arra, mit is álmodtunk, illetve csak egyes részek ugranak be..olyankor valamilyen szinten jelen volt a tudatunk álmodás közben

Remélem valamennyire érthető volt azért:)

Amúgy küzdősportra jársz vagy csak sokat verekedsz?:D

2012. szept. 27. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Küzdősportra jártam 3 évig, most megint fogok + alapból nem vagyok az a csontos típus. Múltkor volt, hogy azt álmodtam, hogy álmodok, aztán álmomból felébredtem, de ugye maradtam az álomban, és azt tök úgy kezeltem tudatosan, hogy az a valóság, aztán fura volt ténylegesen felkelnem :)
2012. szept. 27. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még nem álmodtam azt, hogy verekszem, de mikor futnom kell, akkor nem tudok rendesen futni, mintha valami lefékezne, nincs erőm futni. És olvastam hogy sok embernél ugyanígy van. Szóval ez valamiért így van, kész. :D
2012. szept. 27. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, az "álmomban álmodok" álom már nekem is meg volt, nem is egyszer:D

És nekem is van, hogy álom közben nem birok futni..sőt sokszor nem is arra megyek, amerre akarok...:D

Illetve egyszer azt álmodtam, hogy lezuhantam az erkélyről...zuhanás közben meg pehely könnyűnek éreztem magamat és több ideig is eltartott a zuhanás a 2.-ról:D...fura dolgok ezek:D

2012. szept. 28. 16:00
 5/5 janicsuhran válasza:
olyan jók amit irtatok :D ez a 2sikról való esés olyan érzés volt nálam mintha a csontjaimat fújná a szél xDDD de amugy én is álmodtam olyan h verekszek és nincs erőm :D (valóságban pedig nincs ez így :D)
2012. okt. 3. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!