Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha háború törne ki, ti mit...

Ha háború törne ki, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy holnap kitör egy újabb háború. Mit tennél?

2012. szept. 26. 22:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Ha valahol a határainkon kívül, akkor nézném a tévében. Ha mi támadnánk meg valakit, akkor elszöknék Németországba a katonai szolgálat elől. Ha minket támadnának meg mondjuk a szlovákok, románok stb., akkor mennék a frontra megvédeni a hazámat. Ha az oroszok, ukránok vagy hasonló kaliber támadnának meg minket, akkor szintén szöknék el nyugatra, mert akkor értelmetlenség lenne felvenni a harcot.
2012. szept. 26. 22:54
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
December 21-ig csak kihúzzuk valahogy.
2012. szept. 26. 22:57
 3/16 anonim ***** válasza:
17%

Semmit.

Illetve azt amit a teremtő ilyenkor mond.

várjak, és ha megölnek vissza adja az életemet.

2012. szept. 26. 23:02
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
Mivel no vagyok es van egy kislanyom, elmenek a ferjemmel a csaladjahoz, par nap autoval!
2012. szept. 26. 23:07
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Mennék a frontra! Gyilkolnám a köcsögöket! xD Meg megerőszakolnám a sok qrvájukat, meg fosztogatnék... ahogy ők tették anno... B)
2012. szept. 27. 00:58
 6/16 anonim ***** válasza:
46%
Hát ezért tartunk itt.
2012. szept. 27. 08:02
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Én nem háborúzom. Pakolunk családostól és továbbállunk oda, ahol hagynak békében élni. Akárhová. Alkalmazkodunk, akár új nyelvet, új szakmát tanulunk, ha kell, van erőnk, akaratunk, hitünk. Én nem ölök embert mások elvei miatt. Az én elvem a béke. Másról nem lehet meggyőzni.
2012. szept. 27. 12:30
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Amíg lehet, mindenképp kimaradnék belőle.
2012. szept. 27. 12:39
 9/16 anonim ***** válasza:
22%

Élőben játszanám a Call of Duty-t míg ki nem lő valaki. :D

ha meg netán bombát kapna az atomerőművünk akkor nem sokat észlelnék az egészből.

2012. szept. 27. 12:59
 10/16 anonim ***** válasza:
kimennék az utcára, hogy minél hamarabb lelőjenek. mi értelme van évekig bújkálni meg éhezni? akkor inkább haljak meg már az elején
2012. szept. 27. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!