Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted Sz*r az élet?

Szerinted Sz*r az élet?

Figyelt kérdés
Csak általános életérzésre gondolok amivel élitek a mindennapjaitokat, ha úgy megkérdeznék tőled ezt mit mondanál összességében? A születésedtől a mai napig hogy érzed ezt? Mennyi rossz dolog történt veled, fel tudtad-e dolgozni, tudsz-e úgy élni hogy azt élvezd is stb. Inkább statisztikai felmérés miatt írtam ki a kérdést, hogy mi az általános közhangulat az országban, de ha úgy érzed ki is fejtheted miért gondolod azt hogy IGEN, vagy azt hogy NEM.

2012. szept. 25. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.Az élet nehéz, gyakran igazságtalan, és tele van kihívással, de nem szar.
2012. szept. 25. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:

lehetne sokkal szarabb is, szal viszonyítva nézve nem szar

csak az igényekkel vannak bajok nekem, ezért érzem szarnak..lehet veled is ez van

2012. szept. 25. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Egészében NEM tartom sz.rnak, de sokszor sz.r.

És jobban megmarad bennünk a tüske a rossz dolgoktól mint az öröm a jó dolgok esetében...

Én így élek, mindig kényeztetem magam valamivel, mert megkínzom magam minden nap a céljaimért.

Kell a lelkemnek a nap végén az a parfüm, a szép új szoknya. Egy finom étel, egy minőségi csoki...

Néha megállok helyeken nézelődni, csak élvezni a látványt. Megjegyezni hogy ide is eljutottam és ezt a csodát is láthattam. Elgondolkodni hogy vajon állok-e majd még ezen a helyen vagy ez csak egy pont az életemben és többé nem jövök vissza. Megállni egy pillanatra egy kávéval és cigivel, leülni egy padra és elmélkedni, de nem a problémákon.

Aztán este számotveszek. És utána megpróbálom kikapcsolni az agyam, élvezni a csendet ami körülölel.

Ezek nélkül nekem nem menne, ha nem csinálnám ezeket az apróságokat nap közben, este megőrülnék, mélyen belül nagyon fáradt vagyok, a lelkem fáradt a mindennapi teendőimtől, de szinte bármit megteszek hogy célt érjek.

2012. szept. 25. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!