Szerinted Sz*r az élet?
lehetne sokkal szarabb is, szal viszonyítva nézve nem szar
csak az igényekkel vannak bajok nekem, ezért érzem szarnak..lehet veled is ez van
Egészében NEM tartom sz.rnak, de sokszor sz.r.
És jobban megmarad bennünk a tüske a rossz dolgoktól mint az öröm a jó dolgok esetében...
Én így élek, mindig kényeztetem magam valamivel, mert megkínzom magam minden nap a céljaimért.
Kell a lelkemnek a nap végén az a parfüm, a szép új szoknya. Egy finom étel, egy minőségi csoki...
Néha megállok helyeken nézelődni, csak élvezni a látványt. Megjegyezni hogy ide is eljutottam és ezt a csodát is láthattam. Elgondolkodni hogy vajon állok-e majd még ezen a helyen vagy ez csak egy pont az életemben és többé nem jövök vissza. Megállni egy pillanatra egy kávéval és cigivel, leülni egy padra és elmélkedni, de nem a problémákon.
Aztán este számotveszek. És utána megpróbálom kikapcsolni az agyam, élvezni a csendet ami körülölel.
Ezek nélkül nekem nem menne, ha nem csinálnám ezeket az apróságokat nap közben, este megőrülnék, mélyen belül nagyon fáradt vagyok, a lelkem fáradt a mindennapi teendőimtől, de szinte bármit megteszek hogy célt érjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!