Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért akar valaki, vagy...

Miért akar valaki, vagy valami, bennem tönkre tenni?

Figyelt kérdés
Valaki bennem, aki irányítja az életem. Folyamatosan rosszul érzem magam miatta. Csak egyedül vagyok normális állapotban. Társasági életem nincs, éppen emiatt. Nem bírom az ostoba, rosszhiszemű félmegoldásait. Mindig a butaságra buzdít. Miatta nem volt barátnőm se, pedig már 23 éves elmúltam. Már közelebb vagyok a 24-hez ráadásul. Megölném, ha látható lenne, néha dühömben. Ellenben, tudom, hogy el kéne fogadnom, de nagyon nehéz. Mert ez ellen tiltakozik a leginkább. Ha elfogadnám teljes mértékben a létezését, nem bánthatna tovább. Pedig ez élteti. Az enyészet, a pusztulás.

2012. szept. 22. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Oké,most vagy idióta vagy,vagy nem tudsz fogalmazni,vagy é nnem értem,vagy skizo vagy. Ködösíts nekem egy picit,ha szépen meg kérlek,mert fogalmam sincs miröl beszélsz.
2012. szept. 22. 21:47
 2/13 A kérdező kommentje:

Az olvasással akadnak problémáid édes? Melyik regényben merültél el utoljára? Fejtsd ki nyugodtan.

Egyébiránt a kérdésemben a vágyakkal és félelmekkel teli énemre céloztam. Az akar tönkre tenni. Szakkifejezéseket, és diagnózisokat szándékosan nem tüntettem fel a magyarázatomban sem. Ámbár meg vagyok róla győződve, hogy halvány gőzöd sincs, milyen egy úgyn. skizo.

2012. szept. 22. 21:53
 3/13 A kérdező kommentje:

Bocsánat első kommentelő, a kissé fölényeskedő reakciómra. Örülök, hogy egyáltalán válaszoltál. Remélem nem vetted szívedre a feltételezésemet, hogy nem olvasol. Azért kiengesztelésképpen küldök neked egy nagyon kedves dalt a kedvenc előadómtól. Peace.

http://www.youtube.com/watch?v=p86114TgHRw

2012. szept. 22. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, igaza van az első válaszolónak. Ha kérdést teszel fel, és segítséget szeretnél, akkor fogalmazz egyszerűen, és jól érthetően, ne ködösíts, ne legyen két vagy többértelmű.

Egyébként, már csak a reakcióidat is nézve, bocsáss meg de megkérdezném, hogy biztos vagy benne hogy nincs tudathasadásod? Utána tudsz nézni mi a tünetei és ha vannak hasonlók, akkor gyanakodhatunk rá.

2012. szept. 22. 22:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Magányos vagy, szeretethiányod van és kezdesz beleesni a depresszióba:(

Mielőtt még jobban felörlöd magad lelkileg, már ilyen fiatalon, keress új barátokat.

Járj el kondizni, vagy ha arra nincs anyagi keret csak bicózni, futni, sétálni a szabadba..

Én mondjuk könnyen beszélek, mert egy hajléktalannal is ugyanolyan jót el tudok dumálni, mint egy csoporttársammal, de legyél te is nyitott az emberek felé, ismerkedj, élj.

Jó ez a zene, de hallgass vidámabb számokat, amik felvidítanak:)

Meg gondolj olyan dolgokra, amik megnevettetnek..nekem ez is beválik egy kis hangulatjavításnak néha.

2012. szept. 22. 22:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem skizofrén vagy.
2012. szept. 22. 22:46
 7/13 anonim ***** válasza:
És ha nem lenne ez az éned, mi maradna?
2012. szept. 22. 23:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem a leírásod alapján egyből a többszemélyiség ugrott be és akkor irány az orvos. A hozzászólásaid alapján viszont egyszerűen csak úgy gondolom, hogy feltűnési viszketegséged van egy kis egoizmussal fűszerezve. Nehogy már még te basszál le valakit mert nem érti a kérdésed.
2012. szept. 23. 06:21
 9/13 A kérdező kommentje:

Szeretethiányom valóban lehet, illetve magányos is vagyok. Ez stimmel. Az emberek felé próbálok nyitni, sőt utóbbi időben beszélgetésekbe is elegyedtem. Tény, hogy nem lett belőle semmi, de legalább kommunikáltam. Kíváncsi vagyok az emberekre, hogy ki, miképp vélekedik a világról és önmagáról. Sajnos még csak felszínes, korlátolt emberekhez volt szerencsém, de remélem vannak még a környeztemben gondolkodó lények is. Vagy legalábbis humán egyének.

A kérdésemet leginkább az ego-ra értettem. Az, aki bennem a vágyainak és félelmeinek akar élni. És legfőképpen nem a Mostban él, hanem vagy a jövőben, vagy a múltban. Igen, nyilván egocentrikus lett a világnézetem az utóbbi időben, de ebből szeretnék kitörni. Felismertem, hogy miért nem tudok normálisan élni, rájöttem mi a legnagyobb bajom. Csak még a megvalósítás necces. Egyelőre.

Jelenleg van egy lány, aki úgy tűnik vevő a karakteremre, remélem sikerül közelebb kerülnöm hozzá, s bízom benne, hogy segíteni tudok neki. Bízom benne, hogy szüksége van rám. Hiszek abban továbbá, hogy az emberi lét lényege, hogy segítsünk egymásnak. Mindenkiben van valami, ami fontos lehet a másik számára. Egymástól tanulhatunk.

2012. szept. 23. 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:

"A kérdésemet leginkább az ego-ra értettem. Az, aki bennem a vágyainak és félelmeinek akar élni."

De hát, ez is te magad vagy...

2012. szept. 23. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!