Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért néznek az emberek? Vagy...

Miért néznek az emberek? Vagy ez már üldözési mánia?

Figyelt kérdés

Miért néznek az autókból a buszon, meg úgy általában mindenhol? Megbámulnak, van aki meg is fordul... Pedig semmi bámulnivaló sincs rajtam: Nem vagyok szétfestve, szétlőve piercingekkel, nem rózsaszín a hajam, nincsenek nagy melleim és nem is vagyok olyan csúnya.

Van aki (főleg az idősebbek) úgy néznek rám mint a sátánra.. A többiek csak szimplán lesnek... Vagy ez már paranoia?

2012. szept. 22. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Látnak is, vagy csak néznek? Az lát igazán téged, aki szeret. A többi lényegtelen. Mellesleg szerintem ne általánosíts, ne vedd egy kalap alá az embereket. Mindenki olyan, amilyen. Egykor én is ezen paráztam. Úgy éreztem, mintha mindenki bámult, fürkészett volna. Ma már nem érzek így. Elmúlt az efféle hozzáállásom az élethez.
2012. szept. 22. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:

MErt a CIA ügynökei. MUST KILL THEM ALL.

Paranoia lvl:255

2012. szept. 22. 21:55
 3/7 anonim válasza:

Engem is folyton néznek, mert baromi jól nézek ki.

Nah komolyan, ez nem normális gyorsan, futás a pszichodokihoz. Nem szégyen az...

2012. szept. 22. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy jobban nézel ki, mint gondolod, és mégis a külsőd miatt bámulnak. "Van, aki meg is fordul..." - hát ez teljesen mindennapi dolog, egy férfi bármikor megfordul egy nő után, ha érdekli, milyen a feneke.:)

De az is elképzelhető, hogy már annyira ideges vagy amiatt, mert rád néznek, hogy ez kiül az arcodra, és ez az, ami miatt aztán még és még többen bámulni kezdenek.

Harmadik lehetőség, hogy valójában nem is néz senki, vagy legfeljebb csak úgy, mint mindenki mást, és az egészet csak bebeszéled magadnak.

2012. szept. 23. 00:03
 5/7 anonim ***** válasza:

ez szerintem magyar szokás. én is észrevettem már, és elég idegesítő, néha nagyon pofátlanok.

de lehet hogy csak tényleg bemeséled magadnak. habár szerintem nem, attól hogy valaki 60éves, még gerjedhet fiatal lányokra.

próbálj meg kevésbé kihívóan öltözködni. bizonyára fogalmad sincs arról, hoyg úgy öltözködsz.

2012. szept. 28. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Mi kihívó egy tökéletesen zárt felsőben (ami nem szűk)? Mi kihívó egy hosszúnadrágban? Ugyanaz ami egy tornacipőben?
2012. okt. 1. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:

ha valóban így szoktál öltözködni, akkor lassan már az is kihívó ha fiatal női arcod van. de szerintem az emberek mindenkit megbámulnak, lehet valóban csak néznek ki az okos fejükből és nem tudják hogy ez másokat idegesít.

melyik városban laksz? gondolom valami nagyobban ahol tömegnyomor van a buszon.

2012. okt. 3. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!