Ez üldözési mánia? Vagy valami más?
- Ha egy ember nem ír vissza az SMS-emre kb 1 órán belül, biztosra veszem, hogy utál.
- Ha írok valakinek FB Chaten egy "szia :)"-t és smiley nélkül kapom vissza ("szia"), akkor rögtön úgy érzem, idegesítem.
- Ha valaki nem hallja meg, amit kérdezek/mondok, és tudom, hogy azért nem válaszol, mert nem hallotta, nem pedig azért, mert nem akar válaszolni, és mégis rögtön azt hiszem hogy untatom, idegesítem.
- Ha valakik röhögnek, egyből arra gondolok, hogy biztos a hajamon/sminkemen/ruhámon/rajtam. Még ha nem is néznek rám. Ha meg rámnéznek közben, akkor 100% biztosra veszem.
16/L
Még valami!:
- Ha hiányzok pár napot a suliból, mindig arra számítok hogy mire visszatérek már kibeszélt az összes osztálytársam és mindenki utálni fog.
Mindhárom igaz rám sajnos...
Köszi a választ. :)
Vagy HSP + szeretethiány, vagy ami valószínűbb, hogy nincsenek ismerőseid, akikkel ellazulhatnál, gondtalanul, kötöttségek nélkül... nem láttál még sok embert, az fix. :D "nem ír vissza 1 órán belül, biztosra veszem, hogy utál"
Szorongásos paranoia, nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!