Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez üldözési mánia? Vagy...

Ez üldözési mánia? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

- Ha egy ember nem ír vissza az SMS-emre kb 1 órán belül, biztosra veszem, hogy utál.

- Ha írok valakinek FB Chaten egy "szia :)"-t és smiley nélkül kapom vissza ("szia"), akkor rögtön úgy érzem, idegesítem.

- Ha valaki nem hallja meg, amit kérdezek/mondok, és tudom, hogy azért nem válaszol, mert nem hallotta, nem pedig azért, mert nem akar válaszolni, és mégis rögtön azt hiszem hogy untatom, idegesítem.

- Ha valakik röhögnek, egyből arra gondolok, hogy biztos a hajamon/sminkemen/ruhámon/rajtam. Még ha nem is néznek rám. Ha meg rámnéznek közben, akkor 100% biztosra veszem.

16/L

2012. aug. 31. 19:07
 1/4 A kérdező kommentje:

Még valami!:

- Ha hiányzok pár napot a suliból, mindig arra számítok hogy mire visszatérek már kibeszélt az összes osztálytársam és mindenki utálni fog.

2012. aug. 31. 19:13
 2/4 anonim válasza:
Szerintem csak érzékeny vagy, vagy mert szeretethiányod van, vagy mert már voltál olyan közösségben, ahol utáltak. Nem hiszem, hogy ez az üldözési mánia :) Ne vedd annyira magadra a dolgokat.
2012. aug. 31. 19:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Mindhárom igaz rám sajnos...

Köszi a választ. :)

2012. aug. 31. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Vagy HSP + szeretethiány, vagy ami valószínűbb, hogy nincsenek ismerőseid, akikkel ellazulhatnál, gondtalanul, kötöttségek nélkül... nem láttál még sok embert, az fix. :D "nem ír vissza 1 órán belül, biztosra veszem, hogy utál"

Szorongásos paranoia, nézz utána.

2012. szept. 1. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!