Ezt kifogom nőni valaha?
Az a problémám hogy üldözési mániám van. Vagyis mindenki ezt mondja arra amit csinálok.
Például mikor megyek haza és látok egy embert aki elmegy mellettem mindig azt hiszem hátulról leszúr vagy lelő. (Ezt inkább csak férfiaknál hiszem)
Meg mikor elmegyek valakik mellett akkor mindig nézek hátra nem e jönnek utánam.
Mikor este kimegyek a konyhába van egy kisebb rész ahol egy sötét barna szekrény van. Ott mindig sietek mert nem tudom miért, de abban a hitben élek hogy onnan le akar lőni valaki.
Hétfőn is mikor sütött a nap és jöttem haza akkor láttam két férfit akik beszélgettek. Kb 3mp-re rám néztek. Mikor elmentem mellettük nem feltűnően az árnyákomat néztem hogy nem közeledik e valaki.
De ez már nagyon régóta így megy. Sokszor ki se mozdulok mert ezek a "félelmek" visszatartanak.
Mit tudok ezzel kezdeni?
Nem hiszem hogy csak ugy kinovod.
Old meg tudatosan.
En pl estebkent a sotetet erdobe megyek direkt kutyat setaltatni es mar tok semleges.
Elejen feltem de nekem pl az enekles segitett.
Ez csak a fejedben van
Én minden félelemre (így a paranoiára is) azt javaslom, hogy az ember készüljön fel a legrosszabbra, és fogadja el, hogy megtörténhet. Vagyis nyugodj bele, hogy igen, a szekrényből egyszer csak lelő valaki, meg hogy az utcán követnek és megkéselnek. Akkor így kellett lennie.
Nem fog megtörténni, de ezzel a hozzáállással megölhetsz minden félelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!