Az emberek nagytöbbsége, miért érzi magát feljogosítva arra, hogy ki oktassa a másikat? (kérés nélkül)
Közben, azzal védekeznek, hogy csak jót akarnak nekem... no de honnan tudják, hogy nekem mi a jó?
Úgy érzem, hogy senkinek sem tudok megfelelni:(
Próbálok nem foglalkozni más véleményével, de sajnos ez nem mindig megy.
Miért nem saját magukkal foglalkoznak?
Miért mindig a másik a rosz?
Miért nem képesek néha magukba nézni?
(Tudom, hogy makacs vagyok, de én legalább próbálok nem bele szólni más dolgába)
Néha úgy érzem teljesen feleslegesen vagyok a földön, hiszen mindenkinek csak a terhére vagyok!
Sokkal jobb lenne egyedül élni, az emberektől távol...
Akkor biztosan minden rendben lenne!
Azért csinálják, mert sok a fejlődésképtelen ember, aki önmagától fel sem ismerné, hogy mit kellene változtatnia, ahhoz, hogy boldog lehessen.
Persze ilyet szerintem is csak indokolt esetben érdemes tenni.
Az, hogy öszinte voltam egyik barátommal, és jól kioktatott, hogy ezt nem úgy kellett volna, nem tud rajtam ki igazodni, nem érti mi bajom stb.-stb. (nem tettem vele semmit rosszat, csak nem tetszett nekem valami, aminek hangot is adtam)
Erre ő is hangot adott a nem tetszésének... amiből nekem az jött le, hogy nem felelek meg neki, és meg akar változtatni.
Gondolom, most megsértödött.
Akkor elmondom a szitut, felhozta a barátom az ismerőseit hozzánk. Akik egy össze szokott társaság, és nem ismerem őket.
Valami oknál fogva egyáltalán nem találtam meg velük a közös hangot, csak próbáltam szélesen mosolyogni!
Egy darabig türtem, majd mondtam, hogy én leviszem a kutyát sétálni.
Le kisért engem, mert látta, hogy valami bajom van (elmondtam neki), majd kioktatott, hogy ő nem érti mi bajom van a haverjaival, biztos beilleszkedési gonjaim vannak stb.
Szívesebben lettem volna vele inkább kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!