Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az emberek nagytöbbsége,...

Az emberek nagytöbbsége, miért érzi magát feljogosítva arra, hogy ki oktassa a másikat? (kérés nélkül)

Figyelt kérdés

Közben, azzal védekeznek, hogy csak jót akarnak nekem... no de honnan tudják, hogy nekem mi a jó?

Úgy érzem, hogy senkinek sem tudok megfelelni:(

Próbálok nem foglalkozni más véleményével, de sajnos ez nem mindig megy.

Miért nem saját magukkal foglalkoznak?

Miért mindig a másik a rosz?

Miért nem képesek néha magukba nézni?

(Tudom, hogy makacs vagyok, de én legalább próbálok nem bele szólni más dolgába)

Néha úgy érzem teljesen feleslegesen vagyok a földön, hiszen mindenkinek csak a terhére vagyok!

Sokkal jobb lenne egyedül élni, az emberektől távol...

Akkor biztosan minden rendben lenne!

2012. szept. 21. 02:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Most mi a gond valójában?
2012. szept. 21. 02:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért csinálják, mert sok a fejlődésképtelen ember, aki önmagától fel sem ismerné, hogy mit kellene változtatnia, ahhoz, hogy boldog lehessen.

Persze ilyet szerintem is csak indokolt esetben érdemes tenni.

2012. szept. 21. 02:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Az, hogy öszinte voltam egyik barátommal, és jól kioktatott, hogy ezt nem úgy kellett volna, nem tud rajtam ki igazodni, nem érti mi bajom stb.-stb. (nem tettem vele semmit rosszat, csak nem tetszett nekem valami, aminek hangot is adtam)

Erre ő is hangot adott a nem tetszésének... amiből nekem az jött le, hogy nem felelek meg neki, és meg akar változtatni.

Gondolom, most megsértödött.

2012. szept. 21. 02:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Bár konkrétumokat nem ismerjük de az alapján amit leírtál,azt ugye vágod,hogy te is azt csináltad amit a kérdésben leírtál.
2012. szept. 21. 02:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor elmondom a szitut, felhozta a barátom az ismerőseit hozzánk. Akik egy össze szokott társaság, és nem ismerem őket.

Valami oknál fogva egyáltalán nem találtam meg velük a közös hangot, csak próbáltam szélesen mosolyogni!

Egy darabig türtem, majd mondtam, hogy én leviszem a kutyát sétálni.

Le kisért engem, mert látta, hogy valami bajom van (elmondtam neki), majd kioktatott, hogy ő nem érti mi bajom van a haverjaival, biztos beilleszkedési gonjaim vannak stb.

Szívesebben lettem volna vele inkább kettesben.

2012. szept. 21. 02:37
 6/8 anonim ***** válasza:
És szólt előre,hogy jönnek vagy csak úgy?
2012. szept. 21. 06:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Szólt előre, és én bele eggyeztem, és velük is voltam pár órát, de utána már elég volt nekem belölük.
2012. szept. 21. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem legközelebb egy semleges helyen találkoz olyan haverjaival akit nem ismersz pl. gyorsétterem stb.
2012. szept. 22. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!