Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kérdésem túl rövid, magyarázat...

Kérdésem túl rövid, magyarázatom hosszú. Barátkoznál velem?

Figyelt kérdés
Szeretem a rózsaszínt és szeretem a színest. Imádom az olasz fagyit, szeretek vattacukrot és lufit vásárolni, meg kultúrhelyeken perecet enni. Megszállottja vagyok az evésnek, de rettegek a kajáktól. Gyakran sírok, ha boldog vagyok akkor is, sokat időzök lepkék és virágok társaságában, és a kakaót chilivel és fahéjjal iszom. Minden félétől félek, fontos számomra a testi kontaktus, ha a szívembe zártam valakit megérintem a ruháját, simogatom, odabújok, de ha mérges vagyok, nem kertelek egy gyülöllekkel lerendezni az egészet. Szeretek mezítláb menni homokban, fűben zivatar utáni langyos tócsákon. Szeretem a vért a szürrealizmust, az öltözetem bohém-romantikus, szeretem ha vizes a hajam és szeretek magában pirítóst enni, vagy mézet mustárral, szeretem kultúrát, városit és vidékit egyaránt, meg az almát megkenni nutellával, meg a hegyi levegőt, meg a morbid, vudus dolgokat, és nem egyszer lobbantottam lángra egy műanyag babát, vagy vertem széjjel valakit gondolatban, vagy kínoztam meg. Sokan mondják: édes vagyok mint a méz. Barátkoznál velem?
2009. aug. 1. 12:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ok, küldjed nyugodtan.
2009. aug. 2. 00:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha nem gond, hogy nem szeretem a mézet mustárral, akkor IGEN:)
2009. aug. 3. 16:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen! :D hány éves vagy?
2009. aug. 3. 18:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Mindjárt 18.
2009. aug. 7. 08:05
 15/20 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy ezt valahonnan bemásoltad... de ha tényleg ilyen vagy, akkor izgalmas személyiség lehetsz :D

Pesti vagy??

16/L

2009. szept. 10. 17:07
 16/20 A kérdező kommentje:
Pesti.
2009. szept. 11. 14:10
 17/20 anonim ***** válasza:
De és emós vagy?
2009. szept. 12. 09:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem! :D
2009. szept. 12. 11:13
 19/20 anonim ***** válasza:
O. És akkor most mi lesz? (előző kettő én voltam)
2009. szept. 13. 09:02
 20/20 anonim válasza:
maked09@hotmail.com :) ha gondolod velem barátkozhatsz :)
2011. jún. 20. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!