23 éves vagyok, és tökéletesen sikertelen a nőknél. Ez most már mindig így marad, vagy változhat még?
Középiskola óta minimális sikerem volt csak nőknél. Néhány bulis smár, egy darab rövid kavarás, de se barátnő, se szex. Mindig azt hittem, hogy idővel majd változnak a dolgok, ha igényesebben öltözöm (pipa), ha dolgozom a testemen (pipa), ha többet járok társaságba (pipa), de minden maradt a régi.
Most már így is marad? Lemondhatok róla, hogy valaha esélyem legyen egy kielégített szexuális/romantikus életre? Van köztetek, aki hasonlóan érezte magát ilyen korában, és változott az élete?
Nekem is hasonló volt a téma.. Nekem 21évesen lett először barátnőm. Szerintem bőven változhat még.. Én sem tudtam magam elfogadni és nem is értettem, hogy hogy tud szeretni a sok hibám ellenére is. Aztán rá kellett jönnöm, hogy vannak még normális lányok a világon, akiknek nem csak az számít hogy mennyire vagy szexi, mit gondolnak rólad mások, mennyi pénzed van, és hogy mit értél el eddigi életed során.. Senki se tökéletes.. Egyszerűen csak fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Az a lány is úgy fog szeretni ahogy vagy.
22F
Elolvastam kérdésed, leírásod, a válaszokat és azokra a reakcióidat. Ezek összesítésével a következő megállapítást szűrtem le:
Így marad.
Azt se felejtsd el, hogy aki ennyit nyavalyog, és ennyire önsajnálatba temetkezik, valamint szerinte ő mindent megtett, tehát csak más lehet az oka hozzáállás igencsak riasztó tényezők egy férfi(?) esetében.
Amíg nem vagy hajlandó változtatni a hozzáállásodon, addig ne is várj semmiféle változást.
Már ott kezdődik a baj, hogy a csajok miatt változtattál az öltözékeden, foglalkozol a testeddel, többet jársz társaságba. Ezt mind magad miatt kellene tenned, és nem azt lesni hogy épp hogy felelhetsz meg a kiszemeltnek.
Nem. Te a nő miatt változol és azzá válsz amilyen épp a kiszemelted igényei.
Ha a megfelelő párt keresed akkor nincs szükséged ilyenre, mert a megfelelőnél nem lesznek elvárások veled szemben. ott pusztán a szerelem miatt lesz veled, és nem fogja érdekelni hogy épp adonisz kisportolt testű mintapéldány vagy e vagy van rajtad 20kg felesleg.
Rossz olvasni egyes válaszokat. Kérdező, intelligenciában és a világ megértésében te szemmel láthatólag magasan vered a válaszolókat. Találhatsz idővel olyan csajt pl., aki ezt értékeli.
Én is így, sőt még ígyebbül voltam amúgy a te korodban, hm, azt nem mondanám, hogy most hű de boldog lennék, de volt már nem egy nőm azóta, szóval akár lehetnék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!