Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok sikertelen?
általában ha egy lánnyal megismerkedek, akkor fb-n chatelek vele egy ideig... annyit hozzá kell tenni hogy eddig vidékiekkel barátkoztam leginkább... amikor a városból való volt találkoztam is velük többször... szoval... mindig kedves vagyok a lányokkal... meghallgatom őket... nem vagyok bunkó velük, esetleg viccelődök, de azok is a vicces viccek, nem sértőek... mégis nem volt még 1 barátnőm se... smárolás volt már buliba... nem vagyok egy rossz képű, de eddig csak csalódásom volt... a beszélgetések azzal értek véget ,hogy volt tali, de ott voltak barátnői is, és MEG SE SZÓLALT. az milyen már ? másiknak pedig mondtam hogy mit érzek, és utána másképpen írt... csak úgy mint egy ismerősének.. vagy nem is írt..
mit csinálok rosszul ? mit csináljak még ?
17/F
nincs elég alfatulajdonságod. Bátorság, magabiztosság stb. Én is ezzel szenvedek, hogy minél többet fejlődjek alfa iránba.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!