Túl fogom tenni magam valaha is ezen, szüleimnek sose szóltam róla. Menjek szakemberhez?
Mindenképpen menj szakemberhez. 4 ilyen év biztosan nyomot hagyott a lelkedben és a személyiségedben, kár lenne engedni, hogy a jelenedre és a jövődre is kihatással legyen.
Te is segíthetsz amúgy sokat magadon, egy egyszerű módszerrel, a F-EFT-vel:
Szia kérdező!
Nagyon örültem a kérdésnek, mert én pontosan ugyanezen mentem át gimiben 4 évig, csak más volt a sztori rólam. Egy idő után már inkább nem is próbáltam helyrehozni a kialakult képet magamról, és belemenekültem egy kapcsolatba egy nálamnál 10 évvel idősebb sráccal, hogy legyen egy lelki társam.De az osztály nagy része iszonyat k*csög volt, nulla empátiával. Ez két éve volt már elköltöztem, és nem tartom egyikőjükkel sem a kapcsolatot. Egyetemre járok, de azt hiszem maradandó nyomokat hagyott az a 4 év. Valóban beszélned kéne egy szakemberrel. Akár egy ingyenes lelkisegély szolgálat útján, akárhogy. Sok hülyeségtől kímélnéd meg magad. Helyre rázná az önbecsülésed.Valamint rá kell jönnöd, hogy az élet mindig visszaadja a rossztetteket. Hidd el, rájönnek majd 10-15 év múlva, hogy milyen tirpákok voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!