Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindenki azt hiszi, roma...

Mindenki azt hiszi, roma vagyok, pedig nem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok roma, de nagyon sokan annak hisznek. A félreértés oka, hogy valami miatt nagyon gyorsan és erősen barnulok, de nem olyan árnyalatokba, mint a romák. Nyár közepén szinte fekete a bőröm színe, és egész télen csokibarna vagyok. A szemem, hajam is barna. Sokan mondták, hogy szerencsés vagyok, mert gyorsan barnulok, de én nem érzem magam annak. Szerintetek?

2012. szept. 18. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nagyon jól nézhetsz ki. Nekem is imponál a lebarnult bőr, meg aztán szép is, sportos is, és a romák is szépek legtöbbször. Szerintem nem kell felkapni a vizet emiatt, hanem építsd magad, és fejleszd a belső értékeidet, a többi nem számít.
2012. szept. 18. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem számít (előző)? És ha egyik éjszaka pont ezért fogják elagyalni, mert azt hiszik rá hogy cigány? Most komolyan, akkor mit ér a belső értékeivel?

(természetesen a válaszoddal egyetértek, de nem ennyiből áll a dolog)

2012. szept. 18. 22:25
 3/8 A kérdező kommentje:
De arcilag egyáltalán nem hasonlítok egy romára, és a színem sem "olyan" barna, hanem inkább mint aki a trópusi szigetekről jött x)
2012. szept. 18. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Na, akkor szerintem semmi gáz nem lehet! :)

Sőt, sejtem nem is volt ilyesmi indokból eddig gond. Azért eléggé felismerhetőek a valódi cigányok... ha másról nem, viselkedésről biztosan. (TISZTELET A KIVÉTELNEK!)

Szerintem hagyjad, nagyon nem tudsz mit tenni. Ezek a dolgok ilyenek, mindenkinél változnak, bőr szín, milyen gyorsan ég le, miegymás. :)

2012. szept. 18. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Ez csak itt magyarországon van így. Ha valakinek kreol a bőre, akkor már cigány.

Én meg kórosan sápadt vagyok, direkt! Nyáron ki se mentem nappal az utcára, vagy ha még is 6 kiló naptej mindenhova. Speciális alapozót kel vennem, mert a legtöbb márka legvilágosabb alapozója is sötét. :D

De utálom! Rájöttem, hogy ez egyáltalán nem oké. Viszont már itt az ősz nem igazán tudok változtatni.

Szóval örülj, hogy barna vagy.

2012. szept. 19. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
szard le, volt, hogy engem is annak néztek :DD, bár én télen fehér vagyok mint a fal
2012. szept. 20. 00:26
 7/8 mustafa33 ***** válasza:
66%
Nem tudom, csarava, de rólam is azt hiszik more, nem tudom miér, hogy a devla rágja ki a pipícéjüket.
2012. szept. 20. 01:43
 8/8 A kérdező kommentje:
xDDDDDDDD
2013. febr. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!