Mindenki azt hiszi, roma vagyok, pedig nem. Mit tegyek?
Nem számít (előző)? És ha egyik éjszaka pont ezért fogják elagyalni, mert azt hiszik rá hogy cigány? Most komolyan, akkor mit ér a belső értékeivel?
(természetesen a válaszoddal egyetértek, de nem ennyiből áll a dolog)
Na, akkor szerintem semmi gáz nem lehet! :)
Sőt, sejtem nem is volt ilyesmi indokból eddig gond. Azért eléggé felismerhetőek a valódi cigányok... ha másról nem, viselkedésről biztosan. (TISZTELET A KIVÉTELNEK!)
Szerintem hagyjad, nagyon nem tudsz mit tenni. Ezek a dolgok ilyenek, mindenkinél változnak, bőr szín, milyen gyorsan ég le, miegymás. :)
Ez csak itt magyarországon van így. Ha valakinek kreol a bőre, akkor már cigány.
Én meg kórosan sápadt vagyok, direkt! Nyáron ki se mentem nappal az utcára, vagy ha még is 6 kiló naptej mindenhova. Speciális alapozót kel vennem, mert a legtöbb márka legvilágosabb alapozója is sötét. :D
De utálom! Rájöttem, hogy ez egyáltalán nem oké. Viszont már itt az ősz nem igazán tudok változtatni.
Szóval örülj, hogy barna vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!