Te mit tartasz a legnagyobb "bűnnek"?
Nem igazán vallásilag.
Arra vagyok kíváncsi hogy mit tartotok az emberi lény legrosszabb tulajdonságainak és abból eredő tetteinek.
Példaképpen én azt tekintem ennek ha rosszat tesznek annak akit a jó szándék vezérelt.Ez valahol a kihasználás és árulás keveréke.
Nincs olyan hogy jó válasz szerintem,csak a véleményekre vagyok kíváncsi.
Én semmilyen önzést,árulást,kétszínűséget nem tartok bűnnek.
A legnagyobb bűn a HANG megsértése. Komolyzenéről beszélek. Ha nincs lelke a hangnak, amit leütsz a zongorán, vagy ha lelketlen vagy a hegedű hangjával. A hangban legyen LÉLEK. És ezt neked kell megadnod.
kétszínűség, nincs gusztustalanabb dolog annál amikor valaki megalázza a másikat vagy visszaél a hatalmával szánalmas...
az is felbosszant amikor valaki nevet a másik nyomorúságán, sajnos ismerek pár embert akikbe pl semmi empátia nem szorult és képesek egy tolószékest kinevetni igaz máshoz nem is értenek tehát agyilag is ott vannak de akkor is
Csak ennyit írok, Kérdező, remélem érteni fogod...
2 perc élvezet, 20 év terápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!