Mivel tudnád jelezni a rokonaidnak/ismerőseidnek ha elrabolnának, túsz lennél?
szóval arra gondolok,h.ha pl.felhívna egy rokonod/ismerősöd, de téged éppen fegyverrel rettegésben tartana valaki,aki nem engedné hogy leleplezd..(filmekben szokott ilyen lenni)mit mondanál,hogy rájöjjenek h.bajban vagy?
vagy ugyanez ha pl.valaki becsöngetne hozzád de az ajtó mögött állna a rosszfiú,mit tennél,h.jelezz?
szóval tudnál olyat mondani/tenni amiből tutira rájönnek h.gáz van?
elkezdenék zavartan beszélni meg úgytenni mintha rosszul lennék és akk utánam néznének...mondjuk az meg rájuk nézve veszélyes....
akk megtanulnánk vmi olyan nyelvet amit egy átlag emberrabló nem tud aztán azon elmondanám nekik....de az se biztos mert biztos rájnnének hogy tutira azt mondtam....
nemtudom...ajánlj valamit :D hátha elrablódok :D
Igen, tudnék. Én szerencsére meg tudtam már oldani egy helyzetet, bár nem konkrétan ilyen volt.
Egy telefonhívásból nagyon könnyen tudnék üzenetet adni. Pl. picit búskomor, mogorva hangon beszélnék, utána visszakérdezne anya: baj van? persze, persze! úgy van!
innen már könnyű lenne. anyu tuti így kérdezné, így szokta. De sztem megérezné!
Hát én inkább a rokonaimnak nem szolnék :D.
De ismerősnek simán... kiabálnék azt asszem lelőnének :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!