Miért nem tetszek senkinek?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és mindenki azt mondja,hogy szép vagyok, de nem tetszek senkinek. Gondolkodtam már azon is, hogy lehet, hogy azért mert nem vagyok olyan mint a mai 13 éves lány. Én inkább magassarkú helyett tornacipőt hordok és nem bírom a sminket sem és csak hosszúnadrágot hordok. zárkózottabb vagyok és nem járok diszkóba, csak a rap zenét szeretem.2012. szept. 17. 21:07
1/4 anonim válasza:
Biztos, hogy te is tetszel valakinek, csak nem mondja. Vagy mert zárkózott, vagy mert attól fél, hogy ő nem tetszik neked.
2/4 anonim válasza:
13 évesen már pasizni akarsz? Élvezd ki inkább amíg kölyök vagy. Egy 13 évesnek pont olyannak kell lennie, mint amilyen te vagy. Jól teszed, hogy nem állsz be a sorba, és leszel(bocsánat a kifejezésért) minipics@. Egyéniség vagy, és ezt előbb utóbb fogják értékelni, ne aggódj.
3/4 A kérdező kommentje:
nem, félreérted. nem szeretnék pasizni, de idegesítő, hogy mindenkinek van egy "hódolója" nekem pedig nincsen. ezért olyan egyedül érzem magam.
2012. szept. 18. 20:21
4/4 anonim válasza:
De mihez kezdenél egy hódolóval? Persze valahol érthető, hogy szeretnél, de egy rendes barát(lehet fiú is) értékesebb, mint egy rakás "hódoló".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!